Evet arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi " Bedava SMS " kullanmak istiyorsanız eğer aşağıda anlatacağım şeyleri eksiksiz olarak yerine getirirseniz sizde bu sistemden faydalanırsınız .. :wink:

Evet ilk olarak benim referansım olarak üye oluyorsunuz.(yanlış anlamayın çakallık yapmıyorum, ilk olarak bende başka arkadaşımın referansı ile üye oldum xD ) Bu linkie girerek üyelik işlemini gerçekleştiriyorsunuz : https://smscity.com/?rid=892957

Size yardımcı olmak amacıyla detaylı bir resim koyuyorum bu resime bakarak üyelik işleminizi eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurunuz ;




https://img87.imageshack.us/img87/9797/smscitykaythp1.jpg

Daha sonra mailinize bir aktivasyon maili geliyor.O maildeki linki onayladıktan sonra telefonunuza bir Kod geliyor.Gelen kodu onaylamak üzre girdiğiniz linkteki " Code " bölümüne yazıyorsunuz ve ardından Go tuşuna basınız.Ve size ait olan kontrol panelinize giriş yaptınız.

Nasıl bedava sms atarım ?



https://img221.imageshack.us/img221/6168/mecex1.jpg

İlk olarak şunu belirteyim.Site size bedavadan 20 kredi vermektedir.20 kredi demek 2 msj demektir.Siz kendi referans linkiniz ile yapacağınız üyelerden 50 kredi kazanırsınız buda 5 msj anlamına gelmektedir..Şimdi size nasıl msj çekileceğini anlatacağım ;

Görmüş olduğunuz resim girmiş olduğunuz kontrol panelidir.Sol tarafta " send SMS " basınız.Orda mesaj yazmak için bir kutu açılıyor göreceksiniz.Hemen sağ tarafta resimlerin altında " No advertisements (+2 credits per sms) " boyle bır yazı goreceksınız.

Bu yazı ne anlama gelir ? Bu yazı mesaj yolladıktan sonra yolladıgınız kişinin cep telefonunda şahsınız tarafından gonderdıgınız mesajda sitenin reklamlarını barındırır.Eğer bu kutuyu tik işaretine alırsanız site kendi reklamlarını yollamayacaktır.Bununda bedeli 2 kredidir.Böylece bir msj 10 krediye gelir.Eğer ben 2 kredi vermeyeceğim,reklamlarında gitmesini istiyorum derseniz 2 kredi vermezsiniz site reklamlarını gönderir ve 1 msj 8 krediye gelir.

Kendi referans linkimi nasıl öğrenirim ?



https://img512.imageshack.us/img512/7620/amkyb2.jpg

Kendi referans linkinizi üye yapmak istediğiniz kişilere atarak 50 kredi kazanmanızı sağlamaktadır.Bu linkide Sağ tarafdaki " Earn Credits&裟e " basarak personal link adı altında öğrenebilirsiniz...

Son olarak site size günde belirli saatler arasında bedava mesaj hakkı vermektedir.Bu zaman aralığınıda send SMS>Free SMS bölümünden öğrenebilirisinz ..

Arkadaşlar ben bu siteyi yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum.Hiç bir sorun vs. ile karşılaşmadım.Dilerseniz internetden siteyi araştırabilirsiniz.Kimse site hakkında olumsuz bir yazı yazmadığını,sahtekar bir site olmadığını görebilrsiniz..Takıldığınız bir yer olduğunda PM yoluyla yardım edebilirim.Herkeze şimdiden kolay gelsin..

ÖNEMLİ :Arkadaşlar sakın ola melodi vs.şeyler indirmeyiniz,aksi takdirde kontörünüz gitmektedir !!!
Saygılarımla.
Yabancı sitelere hiç bir zaman güvenmem..
bize başlangıçta kaç kredi veriliyor ? avea mı bu turkcellmi istediğim kişiye bedavamı yollucam ne kadar yollucam arkadaşım ???

açıklamadan yazmışın.
Spawnsas : bize başlangıçta kaç kredi veriliyor ? avea mı bu turkcellmi istediğim kişiye bedavamı yollucam ne kadar yollucam arkadaşım ???

açıklamadan yazmışın.


-----------------------------------


Juarez :
İlk olarak şunu belirteyim.Site size bedavadan 20 kredi vermektedir.20 kredi demek 2 msj demektir.Siz kendi referans linkiniz ile yapacağınız üyelerden 50 kredi kazanırsınız buda 5 msj anlamına gelmektedir..Şimdi size nasıl msj çekileceğini anlatacağım ;


Dikkatli okursan site size ilk olarak bedavadan 20 kredi verdiğini görürsün.

Hat önemli dğeil arkadaşlar her hatta bedava sms atmanız mevcut.Önemli olan kendi referansınız vasıtası ile kredi toplamaktır.Şunuda belirteyim kendi referans linkinden üye yaptığınız arkadaşınızdan kredileri aldıktantan sonra o arkadaşınız ister site ile ugrasır ister ugrasmaz.Yani krediyi aldıktan sonra gerisi sizi ilgilendirmiyor.Önemli olan referansınızdan üye yapmaktır..

Yollamak istediğiniz mesajları krediniz sayesinde yollayacaksınız.İster kredi satın alırsınız,ister üye yaparsınız..
Avea Yap Avea ya 5bin sms Turkcell e atmasamda olur =)
Beyler işe yarıyormu ? denicemde zaman kaybolmasın ..
Eğer telefon numaranı verirsen sana site reklamları ile mesaj yollayabilirim ? Tabi bu seni tatmin eder ise ..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.