11 ayın sultanı Ramazan ayında Türkiye'nin en büyük operatörleri Avea, Vodafone ve Turkcell yeni bir kampanyabaşlattı. Bu kampanya ile birlikte Sahurda bedava internete girebileceksiniz. Tabi ki her oparatörün kampanyasında belirli farklılıklar olsa da hepsinin ortak noktası sayılabilecek tek şey saat 02:00 ve 06:00 arasında ücretsiz internet verilmesi.

Turkcell'in Sahur Kampanyası

Faturalı veya faturasız Turkcell kullanıcıları tüm Ramazan boyunca saat 02:00 ve 06:00 arasında 2GB'lık ücretsiz internet verecek. Bu kampanyaya katılabilmek için SAHUR yazıp 2222'ye mesaj göndermeniz yeterli olacaktır.

Avea'nın Sahur Kampanyası

Faturalı veya faturasız hatlar için geçerli olan AVEA'nın Sahur kampanyasından yararlanabilmek içimSAHUR yazıp 5555'e mesaj göndermeniz gerekiyor. Avea'nın kampanyası ile saat 02:00 ve 06:00 arası ücretsiz internete girebilirsiniz.

Vodafone'nun Sahur Kampanyası

Vodafone kullanıcısıyanız yapmanız gereken tek şey KAZAN yazıp 4445'e mesaj göndermek. Bununla birlikte Sahurda bedava internete girebileceksiniz

Gerçekten güzel bir atılım olmuş zaten bu kampanyadan yararlanacak kesimin daha çok genç kitlenin olacağını düşünüyorum ve genç kitlenin de gece vakti daha aktif interneti kullandığını düşünürsek gençlerimiz için güzel bir kampanya olacak.
güzel tabi o kadar aldıklarına karşılık böyle ufak tefek şeyler yapmaları hoş :D
Hocut 02:00 ile 06:00 arasında ne yapıyoruz çoğumuz? Sahur falan derken bildiğin cünupluğa teşvik olmuş ljsdhflsdhf.
Algos : Hocut 02:00 ile 06:00 arasında ne yapıyoruz çoğumuz? Sahur falan derken bildiğin cünupluğa teşvik olmuş ljsdhflsdhf.

:D:D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.