Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



fanı temizledim hala aynı şey anakartta galiba sorun dediğiniz gibi
Hiç uğraşma fanla felan olacak seyler değil alt konuda 4 sistem buldum bende birini alıcam ucuzda hiç uğraşmaya değmez al tak olmadı felan al gitsin ucuz birşey, miladı dolmus bizim hesap makinelerinin :)
tamam teşekkürler
sorduğum soruya cevap vermiyosun çözüm istiyorsun
xantierin dediği gibi asus 8800GT ise bende kullandım zamanında sorunsuz bir an yaşamadım. Lanet olası kart.. Ama sorun anakarttan veya hdd den falan değil onları unut raminde bozulduğunu sanmıyorum sorun %99 ekran kartından yada sıcaklıktan core temp indir ve ekran kartı için furmark diye bir program var test yapıyor furmark ekrankartının core tempte işlemcinin ısısına bakıyor furmark yaparken ekran kartı ısısını core tempten de işlemcinin ısısını incele tabi bu arada res atarsa veya kitlenirse o an ki sıcaklık değerlerini yaz buraya

Not: ekran kartı ısısı 100 dereceyi geçerse ki geçer programı durdur ve 100 derece ekran kartına zarar vermez ama dahası verebilir.
%99.9 ekran kartı belleği yanmıştır, bozulmuştur etmiştir. lehim atmıştır. ben benim asus 8800gt bozulduğunda fırına attım şu an 3 aydır sorunsuz
Xantier : sorduğum soruya cevap vermiyosun çözüm istiyorsun


Şuan işyerindeyim eve gidince bakayım size özel mesaj atarım
Aynı sorun bende de varda reset atmalık kadar vahim değil.Hiç ellemezsen 10 15 saniye içinde kendine geliyor.Nette gezerken falan habire kitlenip önbellek bekleniyor derdi.Çözümü Chrome'dan Yeni Gizli Pencere aç'a girerek nette o şekilde dolaşıyorum ve hiç kitlenme olmuyor.Sanırım geçmişi nereye kaydediyorsa orayı şişirip kitlenme yapıyor.Fakat programlar için çözümü bulamadım.Diablo 3,Maya 2012,Fifa 12 deli gibi kitleniyor,Pes 2012,BF3 ve Maya 2013 tık demiyor gayet iyi çalışıyor.Asıl ilginç olan Fifa 60.dk'a kadar hiç takılmıyor 60'dan sonra oyun oynatmıyor.Çözümü bulan olursa bi paylaşıversin yoksa atıcam Pc'i camdan aşağı.
tedbunndy : Aynı sorun bende de varda reset atmalık kadar vahim değil.Hiç ellemezsen 10 15 saniye içinde kendine geliyor.Nette gezerken falan habire kitlenip önbellek bekleniyor derdi.Çözümü Chrome'dan Yeni Gizli Pencere aç'a girerek nette o şekilde dolaşıyorum ve hiç kitlenme olmuyor.Sanırım geçmişi nereye kaydediyorsa orayı şişirip kitlenme yapıyor.Fakat programlar için çözümü bulamadım.Diablo 3,Maya 2012,Fifa 12 deli gibi kitleniyor,Pes 2012,BF3 ve Maya 2013 tık demiyor gayet iyi çalışıyor.Asıl ilginç olan Fifa 60.dk'a kadar hiç takılmıyor 60'dan sonra oyun oynatmıyor.Çözümü bulan olursa bi paylaşıversin yoksa atıcam Pc'i camdan aşağı.


bir keresinde bende bekledim gelir diye mavi ekran geldi bu sefer yeni gizli pencere olayını deniyeceğim ama



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.