Members
0.2
Merhaba arkadaşlar öncelikle bir uo platformunda butür bir mesaj yazmak saçma gelicek ama enazından uo ufak çapta bir oyun ben tanımasamda mutlaka bu platformlarda takılanları araştırıp kişinin nasıl biri olduğunu çözebilirim,bilgi edinebilirim.
Öncelikle konuya girmeden bu dosyaların 2005 ten beri bizde olduğunu ve trde olsun rusyada olsun en ileri seviyeye ben ve 1,2 arkadaşımın getirdiğini belirtiyim. Olay 2005 yılında bir oyuna başlamamla gerçekleşti oyun çok heycanlı ve el çabukluğu gerektiren zeka gerektiren ve kondisyon gerektiren bir oyun olması ilgimi çekti ve 2006 yılına geçmeden saldırı aldı tamamen rastlantı sonucu dosyaların birkaçını biz elde ettik tabi bu yasal değil daha sonradan gmler tarafından dosyaların bağzları dağıtıldı fakat kimse fix sorunsuz halini yapamadı. gunz daha sonra bu scriptleri 2 ülkeye sattı türkiyedede malesef bu oyunu çok kişi bilmediğinden oyun gündem dışı kaldı. Şimdi ben bu oyunu 1gbramli pcde 300 oyuncu oynatabilcek hale getirdim ve tüm sorunları düzelttim. hack shield tarzında bir setup yaptık ve şuanda gmlere açık modda bekliyor.bu tür bir oyunda gmlik yapacak küfür ve argoları engelliyecek gm arkadaşlar arıyoruz. gmlerin sadece susturma ve banlama yetkisi mevcuttur ve itemleri ücretsiz alır gmler ölümlüdür.oyunu tanımanız amaçlı videosu vereceğim iletişim için msj atabilirsiniz (klavyem bozuk olduğundan tam anlamıyla düşüncelerimi yazamadığım için kusra bakmayın)


https://www.youtube.com/watch?v=2LG3NDDlQ3E&feature=related

Bu konu LeO tarafından düzenlendi(2011-06-27 03:19, 12 yıl önce)
Gunz oynamışlığım vardır önceden güzel bir oyun aslında ama benim bırakma nedenim kendi orjinal server'ı bile hileden geçilmiyor. Orjinal server bile hileyi tamamen kapatamıyor. Umarım aradığını bulursun, başarılar.
Members
0.2
Biz fixledik o sorunu..
Çok oynamışlığım hileler yüzünden bırakmışlığım var umarım sizin projeniz daha iyi olur :D.
ilk açıldığında deliler gibi oynamıştım. adam oyunun kullandığı upload hızını bazı programlarla sınırlandırıp kendine ping yaratıyo ve ortalığı düdüklüyo. bunu engellediysen acılınca oynarız ;)
Leo Gunz'u bayadır bende oynuyorum.Dediğin gibi saldırı aldı ve dosyaların bazıları sızdı.Hileleri engellersen güzel bir proje olur.Sizinle çalışmak isterim.Özel mesaj attım.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.