Merhaba,bu topic'i hem bu aralar biraz durgun olan sitemizden canlanma belirtileri muhabbet ortamı görelim hemde, tecrübeyi
geçirmiş yaşamış arkadaşlardan henüz yaşamamış arkadaşlara ufak nasihatlar bu böyle olmasaydıda bu böyle olsaydı siz yapmayın gibisinden küçük metinler yazabilirsiniz. Evet keşke bunu böyle,böyle değilde böyle yapsaydım ''Ahh Ahh'' dediğiniz herşey iyi veya kötü.
İLİM HERŞEYDİR..VE ANCAK OKUMAKLA ÖĞRENİLİR...
ne alaka kaan :D
Bilmiyorum, google'a yazdım bu çıktı :asik2
Keşke bilgisayar'a zamanında çok fazla bağımlı olmasaydım en azından oyun konusunda ve kendimi geliştirebilecek daha yararlı şeylerle ilgilenseydim.
Yaptıklarımdan hiç bir zaman için pişman olmadım. Sonuçta hepsi benim seçimimdi. Bazen keşke şöyle yapsaydım daha iyi olurdu belki dediklerim oluyor ama yine de yaptıklarımın arkasındayım.
Hayatta keşkelerle kalmamak için her zaman düşündüğün şeyi yapmalısın. Sonradan pişman olmamak isteyen kişiler için...
keşke uo ya başlamasaydım.
Some_one : Hayatta keşkelerle kalmamak için her zaman düşündüğün şeyi yapmalısın. Sonradan pişman olmamak isteyen kişiler için...
asıl keşkeler o zmn başlar :)
keşke şu lanet olası sigaraya başlamasaydım... şimdi her sabah öksürüyorum

dumansız hava sahası icin hepberaber elelele hep beraber elelele
Sigara benimde sorunum gerçekten.
Keşke Küçükken Babamla Iyı Geçınseymısım Insan Kaybedınce Anlıyor Değerini.
Akıl herşeydir, ona güvenmek gerekir. Kısacası aklınız size ne diyorsa yapın ve pişman kalmayın =)
Benim çok fazla keşkem var. 21 yaşında biri için çok fazla keşkeye sahibim :( bunlardan çok sevdiğim birisini kendi hatam yüzümden ömür boyu kaybetmemdir.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.