AsiL1990 üyesi avatar
Arkadaşlar Dün Bilgisayarıma Virüs Bulaştı Anlatm Birden Bire Kasmaya Başladı Sora xxx.dll bulunamadı xxx.exe bulunamadı demişti bilgisayar herhalde neyse sora kendiliğinden reset attı birde ne göreyim spyware enjection saçma sapan şeyler diyor neyse Ctrl + Alt + Delete Yaptm İşlemlere Gireyim Dedim Bir Baktm Braviax.exe ejkx.exe böle birşey zannedersem sora cmd.exe açıkt açmadığım halde internet explorer açık görünüyordu iexplore.exe diye (işlemler arkadaşlar uygulamalar değil) neyse sonlandırdım interneti açayım dedim internet i ben boş kullanırım açılışta boş göstermesini seviyorum ama googleye açıyor neyse boş kullan diyorum tekrar (galiba o google virüs googlesi bizim bildiğimiz google değil googleyi taklit ediyorlar virüsü tamamen yaymak için zannettiysem)

Sonra Msnmsgr Durduk Yere Messenger Gönderme hatası veriyor
bildiğiniz gönderme değil Messengerin kendi Gönderme Hatası yani böyle Özür Dileriz Felan diyorlar

Sonra Internette Yavaşlama Gözlemledim UO Oynarken Ben Donardm Diğer Kişiler Hareket Ediyordu Ben Donuyordum Böyle
Bilgisayarı Açıp Kapayınca Bu Sıraladıklarım Tekrar Ediyordu (Google Yi Açıyordu)
Ve Birşey Sorucaktm Bu Virüs Şifreleri Felan Gösteriyormu Virüsü Programlayan Kişiye Gidiyormu
Bütün Şifrelerimiz?
nasıl temizlersin bilmiyorumda şu tür virüsler var

biliyorsunuz en çok girilen site google

adamlar ggoogle gooogle googgle googlle gibi siteler açıyor eliniz kayıyor 1 harf eksik yazıp enter diyorsunuz direk pc nize binlerce virüs iniyor.

öle bişiye yakalanmnış olabilirsin

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.