adam yakalandıda ne oldu en az 29 yaşında serbest kalıcak zaten baba parasıda var hapisanedeki yılları kuş gibi hafif geçer en az 29 yaşında da çıkarsa adam daha hayatın tadını bile çıkarıcak yaşta olucak zaten hapisten çıktığında iş problemide yok amcası herhangi bir holding'in başına getirir olur biter 6-7 ay kaçması bile anlamazsızdı eğer cinayeti işlediği gün teslim olsaydı 6-7 ay yaklaşık yarım senesi cepteydi 28 yaşında bile çıkardı e.. Türkiye burası adamın ailesi zengin paşa paşa yatar çıktığındada kral gibi hayatına devam eder.Olan ölen kızın ailesine oldu Allah rahmet eylesin.
Bu 18 yaş denen olay nedir anlamadım gitti. Yani insanlar 17 yaşlarındayken sorun yok 18 yaşına geldiğinde mucizebi bir şekilde ilim irfan sahibi mi oluyor.
O yaş olayı gerçekten çok saçma... Türkiye'de ki sistem aslında başından beri saçma. O sonuçta 18 yaşından küçük biri olsada alnında katil ismi damgalı. En az 30-40 yıl içeride yatması gerek. Böyle ufak cezalarla kurtulması .. Yazık. Şahsen ben adalet bakanı olsam, İran'da ki sistemi uygulatırdım herhalde. O çocuğun ailesi zenginde olsa, fakirde olsa, herşey adaletli ilerlemeli fakat hayat adaletli değil. Karabulut ailesine baş sağlığı ve sabır dilerim... Şahsen o babanın yerinde de olsam, kızıma yaşattığı acıyı, o çocuğada yaşatırdım.
ya adam 18 yaşından ufak diyolar ama ehliyeti var çartı curtu hepsi var adamın suratında hacıdan cok sakal var ben 19 yaşıma gircem 2-3 tane var hane köseyim desem değilm bence o iştede bi iş var misal kücültme gibi cezadan kaçmak icin felan...
bikere çok sağlam bir yalan var ortada yaş konusu.onun yaşı 17 olmasının imkanı yok.benle yaşıt olamaz yani hadi yaşıtımda çok hayvani insanlar gördüm büyük gösteren ama bunun kadar değil.20 üstü kesinlikle bu kişi.cinayetten az yatsın diye iyi bir fikir edinmiş..30 yıl yatıcağına 5 yıl yatıp çıkar.