bunun hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmi bilgisayarımda ikide bir %deler fırlayıp alçalıyorda merak ettim.
Program kullanımına bağlıdır sistem altında virüs ve benzeri programlarda yapıyor olabilir veya kullandığın bir program yada oyunda vardır nebileyim :) benim quad-core makinalarım var gayet rahat knight serveri var üstünde 4 gb ram var servere +900 kişi bağlanıyor cpu kullanımı %3 veya %4 :) Yani demek istediğim işlemcidede bir problem olabilir.
Bende Uo Oynuyounca %100 oluyo :D

Makina Düşükte :D
Bende uo oynuyorum en az %60 %50 oluyor daha yukarisina ciktigini gormedim bide bilgisayariniz fazla ses cikariyorsa kasanizi iyi bir bilgisayar tamiricisine goturun [vakum] süpürge yaptirin benim bi kasayi yaptilar icinden orumcek agi kabuklu yemisler cikti :):)
vakum nedir ? : S
Elektirik süpürgesinden asiri güclü marangozcularda bulunan isleri bitince üstlerine tuttuklari hava asiri güclü hava üflüyor o sayede bilgisayar kasasini cok rahat temizliyorsun... ama sakin elektirik süpürgesiyle yapma

Buyur vakum.

https://img390.imageshack.us/img390/96/ghrg1.jpg

Bu konu -Jenny- tarafından düzenlendi(2008-06-06 21:28, 16 yıl önce)
-Jenny- : Bende uo oynuyorum en az %60 %50 oluyor daha yukarisina ciktigini gormedim bide bilgisayariniz fazla ses cikariyorsa kasanizi iyi bir bilgisayar tamiricisine goturun [vakum] süpürge yaptirin benim bi kasayi yaptilar icinden orumcek agi kabuklu yemisler cikti :):)

Pc Laptop :D
Ozaman Sende Cd-Rom'a Pıpet Sok Uflemeye Basla 2 Gune Mıs Gıbı Olur..
tedbunndy : Ozaman Sende Cd-Rom'a Pıpet Sok Uflemeye Basla 2 Gune Mıs Gıbı Olur..

+1 Süper Yorum :D
Darkness Sen Karşıyakada Hangi Cafeye Takılıyosun?
Senin Server Projesi için bi görüşelim (:
[Falcon] :
-Jenny- : Bende uo oynuyorum en az %60 %50 oluyor daha yukarisina ciktigini gormedim bide bilgisayariniz fazla ses cikariyorsa kasanizi iyi bir bilgisayar tamiricisine goturun [vakum] süpürge yaptirin benim bi kasayi yaptilar icinden orumcek agi kabuklu yemisler cikti :):)

Pc Laptop :D

Alttan dümeleri sök :D:D

Üstten üflet :D
Dalga Değil Dimi :D Üflüyümmü :D

Bak Havalandırmalardan Elekitiq Süpürgesini Soktum . Aldı İçine Tozu :D

Ama Bu Heyvan Gene Donuyo :D

O Tuşların 1 tanesini sokana kadar yarım saatim gidiyo :D

Size Tafsive Laptop Almayın ..

LAPTOPA HAYIR !!

masaüstünün gözünü Seveyim Lap top 1 buçuk sene sonra dert Oluyo :D
Loptop'a EVET :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.