yazan kendi inanıyor mu ? tabiikide inanıyor petek balım, o anda inandığı diğer şey defterin onunla konuşması. beyazın etkisindeydi o an diye tahmin ediyorum ahah :D
Hatta The Scary Movie de olduğu gibi, telefon ahizesi kaldırıp "Wazaaaaaaa" şeklinde uzatıyor da olabilir.

Alternatif bir diyalog:

+Wazaaaaaaaa?
-Gene, iyi misin hayatım?
+Waazaaaaaaaaaassup
-...

:D

Öhm, neyse.
+ herkesin atası türktür.
- a... ama sayın matlock nasıl olu...
+ şşşh, bu anı bozma tadını çıkaralım, muck.

ah gene ah, adam olmadın. mühendislik okuyucaktı anasını dinleyip.
herkezin Türk olması (+) yönde bir katkı sağlamıycak kimseye yani kaçıncı yüzyıldayız saçma bence.Dünyada bunca egoist düşünceye insan sahipken Türk olduğu atalarının ortaya çıksa kaç yazar ? size şimdi atalarınız fransız deseler kabul edermisiniz ? veya yunan.Türkler kavimler göçünde İskandinavya ülkerinede göç etmişler finlandiya ırkı DNA yapısı Türk olduğu kanıtlandı ama bişey değiştimi? HAYIR adamlar hepimiz finliyiz diyolar yine kaç sene geçmesine karşın :D boş iş bunlar :utangac1;-):no
Bu adam tüm Türk'lere hakaret ediyor siz bunu bir övgü kaynağı olarak algılıyorsunuz veya yok canım olurmu öyle şey diyorsunuz.Şimdi arkadaşlar adam bilim adamı. Kafası iyi çalışıyor demekki . Ama bu kitabı okuyan herkez bilim adamı veya bendeniz gibi bilim adamı zekasına sahip birisi olamıyacağı için o kitabı doğru yorumlayamaz. Şimdi ben size o kitabın özetini anlatıyorum. Hiçbir önemi olmayan sözde deliller ile insanların Atası'nın Türk'ler olduğu bir şekilde ispatlanmaya çalışılıyor. Değerli arkadaşlar siz -90 IQ larınız ile farkedemiyorsunuz ama şunu unutmayınki bu bilim adamı ileride Türk'leri dünyadan hangi sebeple silerizin cevabı için bir alt yapı oluşturuyor. Bizi esasında dünyadaki Tüm pisliklerin sebebi olarak göstererek ileride bir araya gelip bizi dünyadan silmeyi hedefliyorlar. Bunu başlangıçta üstün zekalı birisi tarafından uyarılmadan anlamanız pek mümkün değil. Eminim ki şimdi gerçekleri anlamışsınızdır. 8) :yes
finler benim bildiiim eski Hazar Türklerinin göçmesiyle mi ne oluştukalrı düşünülüyo. Ayrıca Türk destanlarına dikkatle bakarsanız adı neydi unttm ama anlatıyım. Dünyadaki bütün ırkların tek bir ağaçtan türediğini anlatan bi tane vardı. Ağaç bilmemkaç dala ayrılıyodu ve her bi daldan bi ırk cıkıyodu. Tabi bu bi destan da. Tüm ırkların Türklerden geldiğine inanmıyorum. Hani zaten insanlar ilk ortaya çıktığında ırk diye bi ayrımın olduğunu da düşünmüyorum :D
Türklük özellikleri asimile olduktan sonra tüm dünya Türk olsa ne yazar ki :) Önemli olan o özellikleri koruyabilmek.

Mesela Atatürk'ün bir Türk tarifi var okuyunca eminim herkesin tüyleri diken diken olacaktır.

"Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümid etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik (en aşağı), bir Türk Beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgârlarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvelâ korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı, onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu, şimşek, yıldırım, güneş oldu. Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir."

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

konuyla ne kadar ilgisi var bilmiyorum ama paylaşmak istedim :)
| ZagoR |ciddi ciddimi yazdın o söylediğini yoksa dalga geçmek manasındamı + senin IQ Kaç ? senin o söylediğin mantığa sığmıyo bir kere zaten Tüm dünyayı Türk teorisini ortaya atıyosan zaten sonuçta söyleyen bilim adamıda Türk oluyo o zaman kendini temizlemekle başlasın işe sevap işler.yani güzel senaryo yazmışsın bence filmini çekmelisin ama Türkler üzerinde değil.Konu nerden nerelere geldi.
allah aşkına inanıyor musunuz böyle teorilere ya
zagor sen de komplo teorisi uydurma allah aşkına

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.