Merbalar daha önce ebay veya amazondan birşey alan varmı aranızda almak istediğim 2 3 şey var ama türkiyeye sipariş varmı varsa nasıl işleniyor bir bilgim yok eğer almış olan birisi varsa aranızda yardımcı olabilirmi ?
Vergisiz geçiş tebliğe göre 75 euro bizim forumdan devamlı parça alan var lakin alınan parçanın niteliğide gümrükten geçişte sorun çıkarabilir.Elektronik cihazlar silah,bıçak türkiye kanunlarına göre ülkede üretimi kullanımı yasaklı olan malzemelerde var.Genelde alınan malzemelerin devlet postasıyla yollandığında gümrükte takılmadığına bir çok kez şahit olduk.

Ben şahsen alışveriş yapmadım ama yapan arkadaşlarımın anlattığına göre bayram yılbaşı gibi özel günlerde alınan ürünün yoğunluktan ötürü takılmadığı bir gerçek,siz ne alacaktınız ben bir sorayım forumda .Eğer gümrükte takılırsada vergiyi gidip ödeyerek alabilirsiniz bunun için de istanbulda olmak lazım .
Neophyte
26.6001
Alacağınız ürünün kargo ve gümrüğe takılacağını düşünürsek, ülkemizdeki ürünlerle fiyat karşılaştırmasını iyi yapın. Türkiye'de şubeleri yoktu diye biliyorum. Telefon gibi cihazlarda imei sorunu olduğu için alınamıyor. Oldukça güvenli bir site amazon, ebay hakkında pek bir bilgim yok :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.