Eques'i ben zaten tanıyorum evet ayrıldı siteden ama yukardada parantez içine not düştüm zaten. Tymaron sen yenisin evet daha öncede vardın ama yeni yetki aldın, oda gözüme çarptı. Slothere baya eski bir yetkili ve bence işini gerçekten çok düzgün yapıyor.
:asik2
Anemon: Yaklaşık 4-5 ay sonra aramıza yeniden katılacak olan ve değer verdiğim insanlardan biri :)

Kanglaoo: Askerde olan ve yine kısa bir süre sonra aramızda görebileceğimiz namıdeğer Lokman ;)

Neran: ultima-strike yetkilileri içerisinde en çok değer verdiğim insanlardan. U-s'in ilk zamanlarında büyümesine/gelişmesine çok katkı sağlamış olan herif. :p

Tymaron: Kardeşim gibi sevdiğim kötü anlarımda yanımda olan ve yaptığı çalışmalarıyla kalitesini ortaya koymuş biri. :utangac1
Eques :)

RunUO da buyuk yardımı oldu çoğu kişilere.
Hepsi :P
!!TYMARON!!
slothere ve neran derim ben.
Hepsi iyi hepsi ayrımcılık yapmak olmaz.
Benim düşüncem tüm modları bir birinden ayıramayız çünkü kim olursa olsun hepsi farklı alanlarda çalışıyor siz slothere yi spherede görüyorsunuz ama runuo yu anlamıyorsa yardım edemez diğer modlarında yaptıkları bu yani yapabilecekleri alanda iyiler ama yapabileceği alanlarında ilerlemesi lazım off topic veya sphere scripting konuları olursa en üstte de runuo hiç olmazsa run uo bölümü modu ne yapacak? Yapamayınca herkes onu gereksiz sanıyor ama belkide başlık açılsa runuo ile ilgili slothere yardım edemeyecek başka arkadaş yarım edecek adminimize gelirsek adminimiz ztn siteden sorumlu web master yani sonuçta onun alanıda bu o da alanında iyi bu nedenle bence hiçbir modumuzu bi birinden ayırmamak gerekiyor...
// madem sitenin sadece kâr yapmak amacı ile kurulduğunu düşünüyorsunuz, madem burası sadece bir gelir kaynağı, o zaman neden aktif oluyorsunuz?

// amaçsız lekelemelere ve dalaşmalara burada yer yok, hesabın süresiz kapatıldı.

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2009-05-23 10:01, 15 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.