EA Sports'un popüler FIFA serisinin yeni halkası ile ilgili ilk resim ve detaylar yayınlandı.

EA Sports, FIFA serisinin en yeni filizi hakkında bazı bilgiler açıklandı.

Münih'deki tanıtımda PC sürümündeki grafiksel ve oyunsal açıdan yapılan değişiklikler göz çarptı. PC tarafında genel anlamda yeniden elden geçirilmiş grafikler söz konusu. Ayrıca tamamen yeni geliştirilmiş bir Wii-sürümü de mevcut.

Tüm platformlardaki detay iyileştirmelerinin yanında özellikle PC oyuncuları FIFA 09 için sevinebilir: Yüksek performanslı bir bilgisayara sahip olmak koşuluyla futbol simülasyonu, yüksek çözünürlüklü grafikler, bir online menü ve klavye/fare için yeniden elden geçirilmiş bir kontrol mekanizması ile parlıyor.

FIFA 09'un PC demosu eylülün başlangıcında, yani resmi satış başlangıcından yaklaşık dört hafta önce yayımlanacak.
Resimler için tıklayınız.

Altındır.Kaynak : Hürriyet Gaztesi Resmi Web Sitesi
Haber Linki :
https://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/9438689.asp?gid=229&sz=86393
Resmen Gerçek Gibi Helal Olsun.
Evet gerçekten üzerinde çok uğraşıldığı belli yakında etten kemikten gibi olcak ve gerçekmi oyun mu olduğuna inanamıcaz ^^
13 Den 18e Kadar Olan Resimler Ne Öyle
Hahah fifa 90 heralde oda hehe :)
:D
Xbox veya psp için olan versiyonudur.
Çok güzel yapmışlar gerçekten oyuncuların kasları her hatlarıyla belli neredeyse..
Ya Bence İstedikleri Kadar Grafikleri Güzel Yapsınlar Oyun Dandik Olduktan Sonra. Şimdi nesi dandik Diceksiniz Git Köşeye Şuta baS TMM Goal .! BEn Tamamen Bir P.E.S hastasıyım son sürüm olan p.e.s 2008 de Biraz kötü Grafik var ama Bazı adamlar aşırı Güclü olmuş felan filan .Elimde İmkanım Olsa p.e.s 6 ile fifa 2008 i birleştirmek gibi bi hayalim var aslında fifanın Grafikleri P.e.s 'in Oyun kalitesi ile mükemmel bi Futbol oyunu yapılabilecegine inanıyorum yinede Electronic Artsa Teşekkür ederim onlar olmasa UO olmazdı xD
helal olsun..
08 daha iyi
Çok kötü beğenmedim hele 9. resim ateri salonlarındaki görüntülerden daha kötü şuraya bak puff demekki bu sene 09 almicam
kedi777 : Ya Bence İstedikleri Kadar Grafikleri Güzel Yapsınlar Oyun Dandik Olduktan Sonra. Şimdi nesi dandik Diceksiniz Git Köşeye Şuta baS TMM Goal .! BEn Tamamen Bir P.E.S hastasıyım son sürüm olan p.e.s 2008 de Biraz kötü Grafik var ama Bazı adamlar aşırı Güclü olmuş felan filan .Elimde İmkanım Olsa p.e.s 6 ile fifa 2008 i birleştirmek gibi bi hayalim var aslında fifanın Grafikleri P.e.s 'in Oyun kalitesi ile mükemmel bi Futbol oyunu yapılabilecegine inanıyorum yinede Electronic Artsa Teşekkür ederim onlar olmasa UO olmazdı xD

Pes 2008 ın Grafıklerımı Kotu..Sen Heralde Lowda Oynuyorsun..Saglam Ekran Kartı Taktırda Hıghta Oyna..

Ayrıca Fıfadan Nefret Eden Bırısıyım..Fıfa 2008 Oynucaktım Oyunu ActıM Vıdeo Gırdı Izlıyorum..Dedım Waww Boyleyse Grafıkler Super Ama Oyuna Bı Gırdım Standart Fıfa Rezaletı..Oynanabılırlık 0,Grafık 0 , Herseyı Sıfır..2002 Den Sonra Fıfa Cok Bozuldu..Pıyasada Konamıye Kaldı..Adamlarada Helal Olsun Cok Iyı Yapıyolar Vallaha..
Novice
-14.8
Şu serbest vuruş olaylarını bir değiştirmemişler o çok kötü , yoksa bu oyun harika birşey herkeze tavsiye ederim.
İn-game hariç diğer görüntülere inanmayın.9 ve 10 numaralı resimler in-game görüntüler

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.