"Oly-Revolution Robert."
Bu ne kadar saçma bir sorudur yahu? Gelmiş geçmiş en iyi scripter? Kriterler nedir? İllaki U-S'da yada Paticikte reklam mı yapmış olması gerek? İllaki insanlara "bakın ben bunu yazabiliyorum bu benim sistemim bunun babası benim" demesi mi gerekli? Scripter'in tanımı bu mu? Listede ismi geçen kaç kişi şu anda devam ediyor? Kaç kişi orjinal internet sayfasında boy göstermiş? kaç kişi orjinal kod bankasına kod hazırlamış? kaç kişi araç hazırlamış? kaç kişi arka plan saldırıları yazabilecek kadar emulator'u tanıyor? kaç kişi gecelik versiyonların güncellemelerini takip ediyor? yada kaçı emulatorun güncelleme geçmişini bir kez okudu? Asıl soru "Sphere Emulatorunun" kodlama dili gelmiş geçmiş en büyük , en iyi denebilecek kadar kaliteli bir dil mi? Bir yapay zeka yapabilmek için gerekli matematik fonksiyonları yok iken, multi-threading desteği olmazken, sırf konsoldaki loglar hızlı işliyor diye donabilecek bir emulatorun bu kadar büyütülmesinin anlamı ne?
@Ultio
Bu kadar sinirlenmene gerek yoktu ve ya cevaplamak zorunda değildin? Herkezin bi idolü olabilir ben burda benim idolüm Galentos dedim.
@Akooo
Bir kaç haftadır girmediğim o arada forum kurallarına yazılan bütün yorumlar yapıcı eleştiri içermek zorundadır diye bir kural mı eklendi? Yıkıcı bir eleştiri yapamazmıyız? Herkez fikrini söyleyebilir. Benim fikrim de budur.
Tabiki fikrini söylüyebilirsin ama bu kadar sinirlenmene gerek yoktu demek istemiştim.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.