11. Edit-->Define Pattern menusunden pattern haline getirin.
12. Simdi tekrar userbar belgemize dönelim.Background seçili iken Shift F5 ile Fill Menusune gelin.
13. Simdi geldi ismimizi yazmaya istediginiz yazi tipini indirin ve Denetim Masasi-Yazi Tipleri içerisine kopyalayin(ama ismini unutmayin Photoshop`ta onu seçerek isim yazacaksiniz yada olanlarla yazın )
14. Simdi isminizi yazin ve yazi stilini Visitor seçin. Resminizi Tam ortaya çekmek için yazi yazarken bir kez enter`a basin ve isminizi öyle yazin.
15. Yaziniza efekt vermek için Layers kisminda isminizin üstüne tiklayip Blending Options`tan istediginiz efekti verin.
16. Simdi Parlaklik efekti vermek için Layer kisminda Eklediginiz resim seçili iken CTRL+SHIFT+ALT+N tusu ile yeni bir layer olusturun.
17. Bu islem sirasinda M tusu ile Eliptica Marque Tools seçin ve Söyle bir görüntü elde etmeye çalisin(Sol taraftan resimin hemen üstünden baslarsaniz isleme yaparsiniz)
18. Simdi Pencil`i seçip Seçili alanin içine Beyaza boyayin ve CTRL+D ile Çizikleri kaldirin.
19. Simdi ise Opacity degerini azaltinki resimimize aydinlanma efekti gelsin;
Hersey Bu kadar Userbariniz hazir(simdi siz diyorsunuzdur benim resimim çok büyük, o zaman 350x9 u büyültünde yapin)
Hareketli yapmak için su talimatlari izleyin...
1. File-Jump to-ImageReady
2. Simdi Layers Kismindan Hareket ettirecegimiz Resimin Layerini Seçin. Istediginiz konuma getirin(Ben Resimin En üst kismini; resmin sol en üst kisminda yerlestiriyorum)
3. Simdide Efekt vermek için Resimi Düzenli bir sekilde Move Tool(V) ile yukari tasiyin.(Tasima islemini düzgün bir sekilde yapmak için çalisma sayfasini biraz büyültün.)
4. Simdi resimi en asagiya indirmek için Animation Kutusunda Son Kare gidin ardindan Frames`e basin
5. Sonra Tweens Tusu yardimiyla Yukardan asagiya efektini verin!
Resmimizi kayit etmek için;
File--Save Optimized
Sonuç;
Hepsi Bu kadar Alıntıdır...
Arkadaşlar Resim Sorununu Halletim İyi Günler[/img]
Bu konu Aramachus tarafından düzenlendi(2008-06-06 10:50, 16 yıl önce)