Merakla Beklediginiz Imza Yapimi

1. 350x19 boyutlarinda beyaz bir döküman yaratin

2. Gradient Toolu seçin (Klavyeden G) Yukardan asagiya veya soldan saga yapin.

3.Simdi Userbarda kullanacaginiz resimi photoshop`a sürükleyip birakin(Fazla büyük olmasin)

4. Açtiginiz Resimi CTRL+A kombinasyonu ile Seçin ve CTRL+C tusu ile kopyalayin.

5. Ana resiminize gelip CTRL+V ile resiminize yapistiriyorsunu.

6. Yapistirdiginiz resim eger büyük ise CTRL+T tusu ile küçült bilirsiniz;

7. Resiminiz tam ortada oldugu için Move Tools(V Tusu ile) ancak tasimadan önce size bir soru soracak ve siz buna apply diyerek kabul ediyorsunuz.

8. Bu islem bittikten sonra sira geldi çarpraz çizgilere (yapmak zorunda degilsiniz).

9. Bunun için Ctrl N ile yeni bir döküman yaratiyoruz ve boyutlarini 6x6 olarak belirliyoruz. Asagidaki gördügünüz gibi çok küçük oldu.

10. Çok küçük bir çalisma oldugu için zoom ile büyültün ve Pencil ile söyle bir görüntü elde edin( Kalemin boyutunu 1 yapin);

[img]https://img237.imageshack.us/img237/9114/00000copyau3.jpg /img]

11. Edit-->Define Pattern menusunden pattern haline getirin.

12. Simdi tekrar userbar belgemize dönelim.Background seçili iken Shift F5 ile Fill Menusune gelin.

13. Simdi geldi ismimizi yazmaya istediginiz yazi tipini indirin ve Denetim Masasi-Yazi Tipleri içerisine kopyalayin(ama ismini unutmayin Photoshop`ta onu seçerek isim yazacaksiniz yada olanlarla yazın )

14. Simdi isminizi yazin ve yazi stilini Visitor seçin. Resminizi Tam ortaya çekmek için yazi yazarken bir kez enter`a basin ve isminizi öyle yazin.

15. Yaziniza efekt vermek için Layers kisminda isminizin üstüne tiklayip Blending Options`tan istediginiz efekti verin.

16. Simdi Parlaklik efekti vermek için Layer kisminda Eklediginiz resim seçili iken CTRL+SHIFT+ALT+N tusu ile yeni bir layer olusturun.

17. Bu islem sirasinda M tusu ile Eliptica Marque Tools seçin ve Söyle bir görüntü elde etmeye çalisin(Sol taraftan resimin hemen üstünden baslarsaniz isleme yaparsiniz)

18. Simdi Pencil`i seçip Seçili alanin içine Beyaza boyayin ve CTRL+D ile Çizikleri kaldirin.

19. Simdi ise Opacity degerini azaltinki resimimize aydinlanma efekti gelsin;

20- File-Save as`den Jpg yapin ve keyfinize bakin.(Ancak Hareketli yapacagim diyorsani Kayit etmeyin)

Hersey Bu kadar Userbariniz hazir(simdi siz diyorsunuzdur benim resimim çok büyük, o zaman 350x9 u büyültünde yapin)

Hareketli yapmak için su talimatlari izleyin...

1. File-Jump to-ImageReady

2. Simdi Layers Kismindan Hareket ettirecegimiz Resimin Layerini Seçin. Istediginiz konuma getirin(Ben Resimin En üst kismini; resmin sol en üst kisminda yerlestiriyorum)

3. Simdide Efekt vermek için Resimi Düzenli bir sekilde Move Tool(V) ile yukari tasiyin.(Tasima islemini düzgün bir sekilde yapmak için çalisma sayfasini biraz büyültün.)

4. Simdi resimi en asagiya indirmek için Animation Kutusunda Son Kare gidin ardindan Frames`e basin

5. Sonra Tweens Tusu yardimiyla Yukardan asagiya efektini verin!

Resmimizi kayit etmek için;
File--Save Optimized

Sonuç;

Hepsi Bu kadar Alıntıdır...

Arkadaşlar Resim Sorununu Halletim İyi Günler[/img]

Bu konu Aramachus tarafından düzenlendi(2008-06-06 10:50, 16 yıl önce)
Silindi
Novice
6
çok uğraşmışsın emeğine sağlıkta o resimleri tek tek açmak ölüm gibi :(
Cidden ellerine sağlik hepsini cok iyi bir sekilde anlatmissin...
Ellerine Sağlık Anlatım Süper :)
Resim sorununu halletim siz sakın arada bosluk bırakmayın =) tesekkur ederım bu arada :D

Bu konu Aramachus tarafından düzenlendi(2008-06-06 10:50, 16 yıl önce)
tebrikler
Hoca Snn ps Sürümü kaç dediğin tool lar CS4 de yok :S
ben CS3 kullanıyorum farkedermı bılmem
ya dediğin toolr yok ordada :s anlıyamadım neden :S bu işte mMove tool ve pen tool kendinine kliyebilceğin bi yer varmı
Sen anlamasanda olur :)

Teşekkürler güzel paylaşım
Members
-2.9
ellerine saglik gercekten güzel anlatim
Eline sağlık..
Fream : ya dediğin toolr yok ordada :s anlıyamadım neden :S bu işte mMove tool ve pen tool kendinine kliyebilceğin bi yer varmı

cevap alamadım
Vallaha CS4 kullanmadım :D
İmzamı ben başka yöntemlerle de atıyorum tuvalette :)
İşin şakası hımm :) iyimiş

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.