Arkadaşlar Japonca dil paketine ihtiyacım var microsoftun sitesinden inmiyor ve xp cd m yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum
O zaman şöyle yapabiliriz; yahoo.co.jp'ye gireriz karakter kodlamasından birini japoncalardan biri seçerseniz yükleme ekranı gelir ve sizde yüklersiniz sorununuz hallolur :)
saol dil paketi halloldu bu sefer de japonca klavye gibi bişey bulamıyorum :D
Ayrı bu program varmı onun için diye baktım fakat malesef yokmuş, bilgisayarın dilini japonca yaparsanız belki bilgisayardaki sanal klavye'nin menüsü japonca olabilir.
hmm zorlar ya :D bana dahaç ok şey lazım mesela ben Shi yazdığıdma japonca da Shi sembolünü verecek bi program var sanırım öyle şeyler
Dil çevirmekten bahsediyorsanız eğer;
Tıkla
hey static o benim linkimdi :D daha önceden biri istemişti koydum şimdide koyacaktım sen benden önce davrandın :)
Evet canım, bende senin verdiğin bir topicten alıp yazmışdım bir kenara :)
=) yardımın için çok saol fakat benim istediğim şey mesela ka yazdığımda か böyle bir sembolün gelmesi biliyorsunuz ki japonca da 3 tane alfabe var hiragana katakana ve kanji ilk 2 sinde aynı heceler var ama yazılışları farklı
mesela ben bu programa Shi yazarsam katakana versiyonunu veriyor ya da saçmalıyor örneğin so tek bir hece olması gerekirken だから böle bir diz iverdi

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.