Master
59.2997
Son günlerde derslerimde bir düşüş olduğunu farkettim. :ters Mümkünse okul bitene kadar kendime bir ders planı hazırladım ona uyucam. Ama bu planın içersinde bilgisayar ve internete ayıracak vaktim pek yok maalesef. Bu yüzden u-s e kısa bir ara vericem. Arada bir giremezmiyim? Tabii ki girerim ama 15-20 dakikayı geçmez sanıyorum. 15 tatil gelsin tekrar normal aktifliğime devam edeceğim. :) Herkese kolay gelsin.
Expert
34.0001
Esas sana kolay gelsin :) inşallah 15 günlük tatilde görüşmek üzere..
Biraz geç olmuş ama neyse =) 1 hafta sonra 15 tatil abi :D neyse geç olsun güç olmasın demişler:D Kolay gelsin
Master
59.2997
Crazy ben o 15 tatil işini "15 tatilde görüşürüz sonra gene yokum" anlamında demiştim ama neyse =)
Slothere : Son günlerde derslerimde bir düşüş olduğunu farkettim. :ters Mümkünse okul bitene kadar kendime bir ders planı hazırladım ona uyucam. Ama bu planın içersinde bilgisayar ve internete ayıracak vaktim pek yok maalesef. Bu yüzden u-s e kısa bir ara vericem. Arada bir giremezmiyim? Tabii ki girerim ama 15-20 dakikayı geçmez sanıyorum. 15 tatil gelsin tekrar normal aktifliğime devam edeceğim. :) Herkese kolay gelsin.

Bende geçen hafta fark ettim bunu ve bir program hazırladım kendime. Günde sadece 1 saatimi internete ayıracaktım. Ama gel gör ki hâla 6-7 saat PC başındayım :ters

Umarım sen yapacağın programa uyabilirsin kardeşim :yes
Hiç gerek yok arkadaşlar notlarımda iyi pc başındayımda Dersi Derste dinleyin hepsi aklınızda kalır eve geldiğinizde 10 dakika bilemediniz 15 dakika tekrar edin unutmazsınız Garanti veriyorum Ama dersi derste dinleyin (söylediklerim Sözel sınıf için geçerli sayısal da deneyimim yok :))
15 Tatilde görüşmek üzere Gökberk'im:)
Silindi
Expert
2.6
CrazyDream : Hiç gerek yok arkadaşlar notlarımda iyi pc başındayımda Dersi Derste dinleyin hepsi aklınızda kalır eve geldiğinizde 10 dakika bilemediniz 15 dakika tekrar edin unutmazsınız Garanti veriyorum Ama dersi derste dinleyin (söylediklerim Sözel sınıf için geçerli sayısal da deneyimim yok :))

Sayısalda Aynen Oyle Formullerı Anla Ogren Neyin Neye Yaradıgını Bıl Sonra Soruya Gore Yerlestır Eger Salak Degılsen Formulde Ne Yazıyorsa Yap Bukdr Basıt....
15 tatilde görüşürüz slothere

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.