34
İstanbul
, Türkiye
264.58
2035
28
Merhaba,
Biliyorum bir sürü başlık açılıyor bu konuda ancak ufak bir bilgilendirme olması niteliğinde genel olarak beni tanıyan arkadaşlarıma buradan seslenmek istedim. Bir süredir bilgisayar da, internet ortamında zevk alamadığımı anladım. tymaron [at] ultima-strike.com iletişim adresimdeki bir çok insanla artık eskisi gibi görüşmüyorum. Hayatım bir süredir sosyalliğini üst seviyeye öyle ya da böyle çıkardı, çıkarttım. Zaten dostlukların, arkadaşlıkların en önemlisi insanlıkların gerçek olmadığının farkına vardım. Bu konudan sonra yukarıdaki iletişim adresime girmeyeceğim belki zaman içersinde tekrar girerim, belki girmem ancak bir süre girmeme kararı aldım. Bu gerek okul, gerek real (gerçek) arkadaşlarımla geçirdiğim zamanların daha değerli olmasından kaynaklanıyordur. Bu vedayı yaparken kişisel iletişim adresime arkadaşlarımı geçirmiyorum çünkü konu bir şekilde ultimaya geliyor bu yüzden bir kaç kişiye teşekkür etmek istiyorum ve beni yanlış anlamamalarını umuyorum.
Slothere, Narsia (Fredy), Lucretius, Maglor, Fistan, Neran, Vebruer, Nedra, Mortal, Xephyr, Raven(Berkay), Noxier ve mthN.
Hepsini tek tek açıklamaya veya anlatmaya gerek duymuyorum. Yukarıdaki arkadaşlarım ultima-strike platformuna geldiğim günden beri bana arkadaşlıklarını vermiş olan, az çok bazı şeyleri algılayan beynime yeni bilgiler katan veya bana hoş sohbetler sunan insanlardır. Bazılarıyla eskisi kadar samimi olmasamda geçmişte yaşananları unutmuş sayılmam bu yüzden hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Bilgisayarımda vakit geçirdiğim süre zarfında Ultima-Strike platformunu her zaman takip edicem, ancak msn adresini artık kullanmayacağım.
Bu konu Tymaron tarafından düzenlendi(2009-10-21 21:13, 15 yıl önce)
Sosyal yaşamın ve kendi ehemmiyetin açısından aldığın karar yüzünden tebrik ediyorum. Okul ve kişisel yaşama önem vermenin ve bu kararı almanın zorluklarını bilen, bu konuda bir çok kez yoldan dönmüş birisi olarak düşüncelerini az çok kestirebiliyorum. Umarım düşündüklerinin arkasından sonuna kadar gitmeyi başarırsın.
Ben şahsım adına bunca yıldır olan güzel, seviyeli muhabbetimiz ve tanışıklığımızdan bu güne kadarki olan dostluğun için teşekkür ederim.
Açıkcası ben sana hiç bir zaman kötü davranmadım, ancak son günlerde yaptığın hareketler ve kurduğun cümleler gerçekten insanı takmadığını gösteriyor. Yaklaşık 10 gündür konuşmuyoruz sanırım, hiç bir zaman kötü bir şey düşünmedim. Aldığın kararlar senin kendi çizdiğin doğruların üzerinde olması dileğiyle..
Hayatında başarılar...
Hayırlısı neyse o olsun :)
Acı gerçekleri gösterdiğim için kusura bakma ^^
Kararını tebrik ederim. Sanal da değilde gerçek hayatta görüşmek ümidiyle (:
34
Ankara/Eskişehir
, Türkiye
118.39
623
2
Şöyle bir karar veremedim ya kaç senedir ona yanıyorum. Kendine iyi bak Ardılcım görüşürüz yine arada :asik2