Arkadaşlar öncelikle Merhabalar.. Öncelikle son zamanlarda u-s'te ödev yardım topicleri sıklaştı. Buna bir halkada ben eklediğim için üzgünüm çünkü bazen rahatsız edici durabiliyor.. Ancak yarın önemli bir vizem var ve alıcagım not dönem sonunda gelicek olan notumun %25 ini kapsıyor.. Böylesine önemli olduğu için açmak zorunda kaldım.. Sınıfta dagıtılan notlara son derste bulunamadıgım için ulasamadım.. Arkadaslar saolsun msnden söylediler ancak elimde not olmadıgından tam olarak bişey yapamıyorum. İnternettende araştırdım bulamadım.

Sorun şu ki ..

Compare & Contrast Essay yazılımı yarınk sınavda 60 puanlık bir bölümü kapsıcak ve 2 essay yazmamızı isticeklermiş. Daha önceden giren sectiondaki arkadaşlara

Transmission Model / Cultural Model

Oral Cultural / Writing Cultural

başlıklarını karşılastırmalarını ve aralarındaki 2 benzerlik bir farklılık yada bir benzerlik 2 farklılık olarak essay halinde anlatmalarını istemişler..
Konuya hakim olan veya media making hakkında bilgisi olan varsa bana bu terimler hakkında kısa bir essay yazabilir yada yazmama yardımcı olabilirmi diye sorucaktım..

( Verdiğim rahatsızlık için üzgünüm ancak önemli olmasa açmazdım )


Teşekkür ederim..
Hocam oral Cultural writing cultural i çok rahat hazırlayabilirsin

ağızdan ağıza geçen edebiyat
yazılı edebiyat konularını çevirebilrsn Çok var bununla ilgili kaynak
Neran saolsun yardımcı oluyor şu anda.. Oral ve writingi hallettik transmission zorlamıstı tam olarak anlatıyor Neran.Teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştıgın için Death_Rider.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.