arkadaşlar öncelikle merhaba demek isterim msnden engelleyenleri silenleri nasıl bulabilirim .??? Yardımlarınz İçin Şindiden Teşekürler
google a yazıcaksın.
çıkmıyor ki
bana engelleyen lazım :D
yazıyor işte orda.bakmadan yazıyon yaw.
arkadaşlar bilen yokm u koskoca us tA
Yeni bir msn adresi al.Sonra o kişiyi ekle.Açıksa engellenmişsindir.
Bu iş için türlü yöntem var birincisi msn için yaratılmış yardımcı programlar. Peki nedir bunlar öncelikle sırf bu iş için kullanılan Disovery, ve geliştirilebilir scriptleri ile yeni Msn Plus (Dipnot: Msn plus tek başına işlev görmez scriptini bulmalısınız.)

Bunların haricinde manuel bir sistem vardır. Ancak doğruluk payı halen daha tartışılmaktadır. İşleyiş şu şekilde

-Msn listesinde şüphelendiğimiz kişinin adı bulunur
-Kişiye sağ buton yapılır
-Çıkan listeden görünüm > profil sekmesi takip edilir
-Açılan web sayfasının sol kısmında yer alan "Profil ayrıntılaını göster" linki tıklanır
-Karşımıza gelen ikinci pencerede Msn Görüntüsü başlığı altında kişinin fotoğrafı çıkıyorsa bu kişi sizi engellememiştir çıkmıyorsa kişi sizi engellemiştir.

Yukarıda bahsettiğim manuel işlem bahsettiğim gibi doğruluk payı halen daha tartışılan bir durumdur. Çoğu sayfada teste tabi tutulup %79,7 gibi bir oran alınmıştır.
Bi yöntemi vardı ben hep boyle bakıyorum :D

Ayarlar - Gizlilik sekmesindeki kişilerinden sağ tıkla eger sil sekmesi var ise seni engellemiştir.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.