Lansmanı bugün yapılan Nokia N8, bir haftadır satışta. Nokia Türkiye yöneticileri, telefona gelen ilgiden epey memnun. Telefon hakkında merak edilen her şey, bu videoda.
Nokia'nın uzun süredir beklenen telefonu Nokia N8, yeni işletim sistemiyle beraber birçok yeniliği de kullanıcılara sunuyor. Üstelik çok da uygun bir fiyata.

Akıllı Telefon Alırken Nelere Dikkat Etmeli?
Nokia Türkiye Ürün ve Pazarlama Müdürü Timuçin Şentürk ile yaptığımız özel söyleşide, Nokia N8'in öne çıkan özelliklerinden ve akıllı telefon alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğinden bahsettik.

12 megapiksellik telefonun 1 haftalık satış rakamı ise Nokia yetkililerini epey sevindirmiş durumda.
Taleplere yetişmekte zorluk çektiklerini belirten Nokia Türkiye Ofisi, çok yakında bazı güncellemelerle Nokia N8'in çok daha eğlenceli ve performanslı bir telefon olacağını da iddia ettiler.



Nokia’nın merakla beklenen akıllı telefonu N8’in fiyatı belli oldu. Eğer siz de N8’i bekleyenlerden biriyseniz bu haberi kaçırmayın!

Nokia'nın Symbian^3 işletim sistemine sahip ilk akıllı telefonu N8'in ülkemizde ön sipariş toplamaya başladığını sizlere daha önceki yazılarımızda duyurmuştuk. Ve sonunda merakla beklenen akıllı telefonun fiyatı belli oldu. Nokia, cihaz için beklentilerin bir hayli altında bir fiyat belirlemiş.
Nokia Türkiye cihaza biçtiği bedel 999 TL. Belirlenen bu fiyat cihazın rakibi olarak görülebilecek akıllı telefonlardan bir hayli düşük. Özellikle kamera performansıyla Nokia N8 an itibariyle alınabilecek en iyi kameralı akıllı telefon gibi görünüyor

kaynak: shiftdelete.net

Bu konu Anemon tarafından düzenlendi(2010-11-03 11:00, 13 yıl önce)
Nokia MeeGo işletim sistemini hala geliştirmekte sanırım ki bu telefonda kullanmamış.Okudum yorumlara bakılırsa 600 mhz işlemci hızı rakiplerine göre çok vasat kalıyor.Fiyat olarak iPhone ve Galaxy S e göre çok uygun fakat teknik özellikler olarak bakıldığında henüz bu telefonlarla yarışabilecek düzeyde gözükmüyor.

Fiyatı düştüğünde ve üst modelleri çıktığında alınabilise bir telefon.
Adept
4.3
Tasarim oldukca berbat.
Apple fanboy da geldi :p

Nokia nın son telefonlarında nedense tasarımları çok hoş değil.Bu telefonun tasarımı son telefonlara göre biraz daha iyi bence.

Dipnot : Türkiyede insanların cep telefonu takıntısı olduğu için çok sevilmesi de doğal.1000 tl lik telefonu olup cebinde 5 lira olmayan insanlarla dolu bir ülkede yaşıyoruz sonuçta.

Bu konu Syntax tarafından düzenlendi(2010-11-03 02:19, 13 yıl önce)
İphone 32 GB kullanıyorum gayet memnunum.
Neran'a katılıyorum tasarım güzel değil.
Tasarım cidden kötü tek ilgimi çeken nokta güzel bir kamerası var.
Adept
4.3
12 megapixellik kamera iyi güzel hos da, o telefonda adam akilli lens oldugunu sanmiyorum, dolayisiyla fotograflar gene güzel olmayacak. Kisaca, bir telefona 12 megapixellik kamera takmanin alemi yok, cünkü nasil olsa o kalitede adam akilli fotograf cekemezsin telefonla. 5 megapixel yetiyor gayet. Biraz göz boyama olmus Nokia'dan.

iPhone 4'ün 5 megapixellik kamerasindan bir örnek:

Expert
34.0001
Duyduğuma n8 de var olan bir yazılım hatası yüzünden telefon bir süre sonra sonsuz döngüye girerek kendini yeniden başlatıyormuş sürekli. Benim dokunmatikten gönlüm geçti iş telefonları iyidir. e72 olsun bb bold olsun hepsi candır.
Valla telefon yeni piyasaya girdi. Öyle birşey olsaydı piyasa sürüceklerini sanmıyorum.

Ayrıca bende şuanda e63 kullanıyorum e71 yada e72 bulursam alıcam çok alıştım bu tarz telefona bütün işlerimi görüyor yani kell sana katılıyorum
Expert
34.0001

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.