Bu konu Uğur GÖK tarafından düzenlendi(2013-03-25 23:17, 11 yıl önce)
Mert teşekkür ederim, gerekli hukuki işlemleri yarın başlatacağım seninle konuştuğumuz gibi.
geçekten çok çirkin bir durum. 3 kuruşluk bir oyun için bu kadar adileşmeye gerek yok...
Efetatar.com 'a girdimde , peercing mi var bro kaşında..Erkek adama yakışırmı yahu :/
Secondwawe piercing veya küpe erkeklikle alakası olmayan birşey sen nasıl saat yüzük veya kolye takıyorsan buda aynı şekilde aksesuardır, herkesin tercihi ve görüşü farklıdır o yüzden ağır yorum olmuş erkeğe yakışır mı gibisinden üzüldüm.
Ne bileyim ben haklısın kusura bakma..
Neler göreceğiz daha..
Sıradaki ?
Expert
34.0001
cinayet işlesen ağır tahrikten cezanda indirim alırsın, hukuki yollardan hakkını ara peşini bırakma. geçtiğimiz yıllarda bir bebe yer sağlayıcısına küfür etmişti, sonra ailece perişan oldular özür dileyecez diye öyle aklı başına geldi. ne kadar özür dileseler de sonuna kadar git derim.
Şuanda yaptıkları siteyi silmişler fakat ben siteyi logladım, avukatla bugün telefonla görüştüm tüm alacağı tazminat parasını ona bıraktım minumum 5 bin tl alırız dedi, 1.5 ay içinde dava net sonuçlanır sabahta savcılığa gidicek.
Efe Tatar; geçmiş olsun.

Bunu yapan kişiye ne desen az o yüzden şimdi ağzımızı bozmaya gerek yok...

Umarım max miktarda tazminat alırsın ders olur belki...
piyasa iyice boka sardı yazık vallahi billahi. Yapılanlara bak ne kadar ayıp ne kadar saçma şeyler. İnşallah bu davanın sonucu bu tür diğer insanlara örnek olur.
En büyük düşmanınız olsa bile böyle sacma sapan şeyleri yapip ailelerini karıştırmaya gerek yok.Sanalda olan sanalda kalır böyle aileyi karıştırmaya gerek yok kimsenin fotorafını alıp montajlamaya gerek yok onu yapan kişi zaten gerekli bilgilerini firmaya bırakmıştır.Eğerki hosting firmasi o kişin gerekli bilgilerini size özelden verirse daha iyi olur diye düşünüyorum Site acarken zaten siteleri kontrol ediyorlar diye biliyorum.Öncelikle acılan siteler firma sahip leri tarafından haftada bir olsa gözetlenmesi gerekiyor,eğerki uygunsuz bir siteyse o siteyi kapatabilir,ve parayı iade etmeye biliyor böyle bir hakkı var diye biliyorum,bence bunu yapan kişinin bilgilerini gerekli kişiye ulaştırması gerekir bunu yapan kişiyi suçlamak gerekiyor firmanin hic bir şekilde sucu yok eğerki firmanin böyle bir siteden haberi olsaydi öncelikle onlar gerekli işlemleri yapabilir,firma sahipleride bu siteyi acan kişiyede dava acabilir sonucta elinde kanıt varsa.
1,5 dava sonuçlanacak mı ?

Öle birşey olsun 1500 lirada benden vermezsem en adi şerefsizim.

Karakolun önünde kapkaça uğradım polisler kovaladı yakaladılar adamı, kamera kaydı vs herşey var 5 ay sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı neden bahsediyorsun sen :D

kaldıki adamın ipsi uganda cumhuruiyetinde bile olabilir vpn kullanmadıgını da bilemezsin
Avukat 1.5 ay içinde kesin sonuçlanır dedi ki dediyse bi bildiği vardır diye düşünüyorum.
Adamın ip'si Antalyada gözüküyor, herşey kanıtlı ki zaten tazminat davası olucak.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.