Eğer OKS gibi yapılırsa ki öyle tahmin ediyorum bu ilk tercihlerinden kazanan adaylar kayıt yaptırmazsa belirtilen sürede, boş kalan yerler kontenjan durumları ilgili resmi sitede açıklama yapılır.İlk kayıt süreci tamamlandıktan sonra tabi.
2007 ÖSYS Sonuçları
(16.8.2007)

Sistem hatası. Daha sonra tekrar deneyiniz. :/
Ek yerleştirmeler normal kayıtlar bittikten sonra açıklanacak sanırm. Açığı olan okullar ösym ye bildirecek.Ayın 10 u son gün olarak biliyorum ama sen genede bir klavuza bak. Önümüzdeki hafta belli olur diye tahmin ediyorum. Bende bir arkadaş için takip edeceğim. Banada haber verirsen sevinirim. Msn: [email protected] Bu aralar fazla nete giremiyorumda girincede unutmamam için. ftp://dokuman.osym.gov.tr/2007_OSYS_TERCIH_KILAVUZU/2007-OSYS_TERCIH_GENEL_BILGILER.pdf

Bu konu fistandantilus tarafından düzenlendi(2007-09-09 16:29, 16 yıl önce)
Silindi
Journeyman
1.3
O verdiğin adresle alakalı değil sanırım.
Verdiğim adreste bilgi varda klavuzdaki bilgiler. Ösym nin ek yerleştirme hakkında herhangi bir duyurusu yok şimdilik. Bugün kayıt için son gün. Çarşamba bir açıklama yapılır diyorum.
Silindi
Journeyman
1.3
Ek yerleştirme bu gün başlıyor sanırım.[1-4 Ekim]
Kitapçık alan veya kontenjan açılan yerleri bilen var mı?

Bilgisi olup paylaşan olursa sevinirim.
aynen yaa internetten kitapçığı yayınlamamışlar illa kitapçıkmı alcaz :s
Arkadaşım gidip kitapçığını almış. Önceden yapılan açıklamada internetten yayınlanacağını söylemişlerdi. Yarın belki yayınlarlar.
ek yerleştirme klavuzları ösym'nin sitesinde mevcut olmuş durumda
Ek yerleştirme sonuçları açıklanmış. Yada ben yeni öğreniyorum. Ek yerleştirmelerden giren arkadaşlar varsa nerelere gittiklerini öğrenmek isteriz.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.