Sınava az bir süre kala, birçok kişi artık sınava nerede gireceğini düşünür oldu. Zamanın daralması ve ilginin artmasından sonra birde öğrencilere sınava giriş yerlerini öğrenmek kaldı. Biliyorsunuz ki bu sene sınav giriş yerini size postacıyla göndermiyorlar :) Artık yeni sisteme göre öğrenciler sınav giriş yerlerini ais.osym.gov.tr adresinden giriş yaparak aday işlemleri bölümünden öğrenecekler.

Önce ais.osy.gov.tr adresine giriş yapın, burada sizden TC Kimlik numarası ile şifre isteyecekler. Okuldan almış olduğunuz kağıt üzerinde internet şifreniz yazmakta bu şifreyi girip işleme devam edin. Daha sonra aday işlemleri sayfasıyla karşılaşacaksınız YGS için 2011- ÖSYS seçeneğini seçip tamam dedikten sonra karşınıza çıkan sayfanın sol tarafında listeden "Sınav Giriş Yeri"ne geldikten sonra bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.


NOT: Sınav giriş yerinizi her ihtimale karşı sınav gününden önce mutlaka gidip görün. O gün yaşanabilecek trafik problemine ve yoğunluğa karşı önlem almanızı tavsiye ederim. Herkese başarılar diliyorum.
küçükçekmece'de giriyorum ;)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.