soyle gusel soz arıyorum arkadaslar yardım edin
Hiç Uraşma. BenimLe cıkarmısın De Tmm
Benle çık
ya arkadasım kızla aramız bozulmustu simdi dioki etkileyici bir mesaj yaz (işkence çektirio) anladınmı neden istiyorum :D
Siz Askmı Yasıyorsunuz Bırbırınıze Iskencemı Cektırıyorsunuz..Ne Bıcım Bı Tavırdır Bu..Etkıleyıcı Bı Msj Cek Falan..Ne Sen Onun Kopegı Ol Nede O Senın Kopegı Olsn..Boyle Sacma Seyler Yapmasına Izın Verme..Tavrını Koy Yoksa Cok Pısman Olursun..
Yaşını öğrenebilirmiyim ona göre taktik vericem.
ByTymaron kıza trip atmak yerine suyuna gitsen böyle olmazdı (yazıyı okuduğum kadarıyla)
:D haklısınız ama seviyoeum be
A$k biter, sévgi kalır.. Bu sekildede sevgi olmaz be bilader:S
E elimizde aşk var diyelim? A$kında bi heves oLdugunu hepimiz biliyoruz x).. Tedbunnynin dediği gibi köpeği olmana değmez.
(Umarım yanlı$ anlaşılmamışımdır, sana kasıtlı yazmadım dostum bunu)

Bu konu Pennywise tarafından düzenlendi(2008-06-10 11:42, 16 yıl önce)
Ya sözle değil kızı etkılemeden dırek onune cıkıp

" Benimle çık n olursun aga "

demekle olmaz !

Önce kızla arkadaş olucaksın bıraz guldureceksın yanında onu etkılıyeceksın kalıcı bır sevgı ıcın bazen kendını ona gore ayarlıyacaksın onun tarzında takıl bıraz sonra ıse daha da yakınlas kız yakınlasmayı redderse bırak ondan hayır yok eger oda bıraz sana yakınlasırsa arkadaslarının yanında sakın deme gızlı guzel kotu kokmayan bır koseye gotur ilk başta ben senı baştan berı sevıyorum gıbı guzel laflar yagdır sonrada cıkma teklıfını soyle

kotu kokan bır yere sakın goturme kız sıctıgını sanar heyecandan XD :D
abi bu dediklerini ben çok yaptım çok haklısın bence çünkü ben hangi kıza bu şekilde yaklaşsam sevsemde sevmesemde tüm gün yüzünü görüyorum sıkıldım artık sana tavsiye kardeşim çıkma keyfine bak ... :D
Yawrum simdi jenny ablandan sana tavsiyeler :)

Simdik sole oluyor ilk once kizla fazla hasir nesir olma hemen ole koluna girip ev bos davalari yapma

Bak tymaron ne güzel demis [seni seviyorum askimm,bebegim] diyen kizlardan uzak durucaksin.

Sonracima o teklifi yapacagin gün cebinde bir miktarcik para olucak yani cicek tek tas yüzük felan :D:D:D

Sonra teklifini yapicaksin in$ kiz evet der..
Sonracima o teklifi yapacagin gün cebinde bir miktarcik para olucak yani cicek tek tas yüzük felan

Sonra teklifini yapicaksin in$ kiz evet der..

burası güzelmiş :D:D:D:D:D:D
ByTymaron :
[Taylan] : ByTymaron kıza trip atmak yerine suyuna gitsen böyle olmazdı (yazıyı okuduğum kadarıyla)

Kızla Aynı okuldayım ayrılalı 1 ay oldu ve sen trip atmasan suyuna gitsen daha iyi olurdu diyorsun azuha =)

Parantezi okursan
tamam arkadaslar uzatmayin olan olmus bosverin hayatimiz devam ediyor..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.