Platform'da benim dışımda Team Fortress 2 oynayan var mı acaba merak ettim steam id'lerinizi buraya yazarsanız hem trade'de hem oyun içinde yardımcı olurum.
Medic,Scout,Engineer
Spy - medic item takası yapabiliriz istersen.
Kurulu ama daha oyuna bile girmedim. Battlefield Bad Company2 oynamaktan alamıyorum kendimi :D
Bu oyuna bayılırdım cafece oynardım 10 sene önce ne zevkli olurdu ya tekrar oynamam için ne yapmam lazım hangi sürümü yada neyi yüklemem alzım sırasıyla yazarmısınız bende gireyim heyecan yaptım.
baydı bu baydı. eski makineme sırf bu oynamak için 50 liraya ikinci el bi ekran kartı almıştım da aynı heves kalmadı. seviye olarak da türk serverları yine dotaya dönüştü. küfür eden sefil dolu yine. her türlü nerd doluşmuş içeri yaşamındaki ezikliğin hıncını bizden çıkarır olmuş
Genemi kabus desene gibi ultima free zone :(
Superadminstratours : Bu oyuna bayılırdım cafece oynardım 10 sene önce ne zevkli olurdu ya tekrar oynamam için ne yapmam lazım hangi sürümü yada neyi yüklemem alzım sırasıyla yazarmısınız bende gireyim heyecan yaptım.

Steam üyeliğin olsun yeter steam'den ücretsiz indirebilirsin oyunu ama biraz statü farkı olucak oyunu satın alanlar ile premium gibi onu aşmak içinde shop'dan herhangi bir şey satın alman gerek.
Steam indirdim üye oldm teşekkürler en yakınz amanda yanınıza gelmeye calısıcam :)=
XCafe ve bilgeoyuncu serverlarında takılıyorum :D

Premium için aldığım şapkadan başka şapkam yok ama nerdeyse tüm itemler var Milestonelarda nerdeyse hepsi 3 :D

Soldier-Demoman favorim

nick:Strider :D

Bu konu Zerox tarafından düzenlendi(2011-10-07 13:54, 12 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.