@KeLL

Tek paragraf olduğunu sanmıyorum.
muhtemelen arkadaş düz yazı gibi yazmış.

Bu konu Vebruer tarafından düzenlendi(2009-05-07 13:49, 16 yıl önce)
Silindi
Journeyman
2.8
:?arkadaşlarrr cookkk acılen 2-3 gün içerisinde yetiştirmem gereken bir ödev var lütfen edebiyat hocamız sınavda bu konu ıle ılgılı kompozısyon soracak değeri ise 50 puan lutfen 2-3 gün içerisinde elımde olması gerekıyor.konu şu
SÖZCÜK HAM BİR ALTIN GİBİDİR İŞLENDİKÇE DEĞER KAZANIR

İLGİLENENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
yhasuq yha nptInzz turkhcheye bea !
Silindi
Master
8.5
arkadaşlarrr cookkk acılen 2-3 gün içerisinde yetiştirmem gereken bir ödev var lütfen edebiyat hocamız sınavda bu konu ıle ılgılı kompozısyon soracak değeri ise 50 puan lutfen 2-3 gün içerisinde elımde olması gerekıyor.konu şu

BANA YARDIM EDECEK OLAN YOK MUUUU
Oh oh ne güzel hortlamış başlık
sen bir gecede tutarda Arapça bilen bütün bir milleti türkçe gibi anlamsız bir duruma zorla sokarsan olacağı budur arkadaşım bana katılıp katılmaman değil bana saygı göstermen benim için önemli olacaktır selametle
Novice
-0.500001
Sanatsal Ogelerin Elestirilmesini Dogru Buılmuorum Ama Icimden Bi Elestri Yapmak Geldi Yapıım:
9. Sınıfa Giden Birisi icin Cok Basit Bir Kompozisyon Oldugunu Soylemek istiorum Daha Cok Soz Sanatlarıyla Anlatımı Guclendirebilirdin Acıkcası Basit Buldum..

Ayrıca Konuya Deginmek Gerekirse Diller Ve Kulturler Diger Dillerle Etkilesime Girebilir Bunları Okadar Abartmamak Lazım Kulturler Etkilese Etkilese Buyur..
Silindi
Novice
-0.500001
....ARKADAŞIM TÜRKÇENİN YOZLAŞTIRILMASI İLE İLGİLİ GÜZEL BİR KOMPOZİSYON YAZMIŞ.BAŞALNGIÇTA COOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE OKUYORDUM AMA FARKETTİĞİM BİR NOKTA VAR . EZANALRIN ARAPÇA OKUNMASINIDA ELEŞTIRMIŞ. BU KONUDA ONA HAK VERMIYORUM.GALIBA ARKADAŞ BU KOMPOZISYONU YAZARKEN MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDE YAŞADIĞINI UNUTMUŞ OLMALI . ARKADASIMM SEN HERŞEYDEN ÖNCE MÜSLÜMANSIN MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDE YAŞADIĞINI UNUTMA SAKIN..............
Türkçe yozlaştırılmıyor ki nasıl arapça zamanında dile girdiyse ve şuan arapça sözcükler kullanmak nezaket sayılıyorsa aynen o şekilde ingilizce giriyor.
Bence türkçe dünyanın en anlaşılır ve güzel dilidir ingilizce falan eline su dökemez.
En büyük Sorunu söyliyim mi herkez forumlara '' Türkçemizi katlediylar , Burası Türkiye mi? , Düzgün Türkçe '' vs. gibi Başlıklar açmak yerine icrahat göstermek zor geliyor.Gidin 2-3 seminlere katılın neler yapabileceğinizi ögrenin emin olun buralarda böyle konular açarak kompozisyonlar yazarak ne kimsenin fikrini değiştirirsiniz ne başka bir şey kazanırsınız.Eğer Türk diline gerçekten sahip çıkarım diyorsanız dediğim gibi düzünelerce seminler düzenleniyor bu konular hakkında .
her k harfini q ya her v harfini w ye çevirirseniz çok iyi korursunuz Türkçeyi..
Marlock : Bence türkçe dünyanın en anlaşılır ve güzel dilidir ingilizce falan eline su dökemez.

Türkçe dünyanın öğrenilmesi en zor diller arasında bulunuyor. Ama en güzel dilidir kelimesi uygundur.:)
Silindi
Members
0
-DoGan- : En büyük Sorunu söyliyim mi herkez forumlara '' Türkçemizi katlediylar , Burası Türkiye mi? , Düzgün Türkçe '' vs. gibi Başlıklar açmak yerine icrahat göstermek zor geliyor.Gidin 2-3 seminlere katılın neler yapabileceğinizi ögrenin emin olun buralarda böyle konular açarak kompozisyonlar yazarak ne kimsenin fikrini değiştirirsiniz ne başka bir şey kazanırsınız.Eğer Türk diline gerçekten sahip çıkarım diyorsanız dediğim gibi düzünelerce seminler düzenleniyor bu konular hakkında .

KARDEŞİM GÜZEL SÖYLEMİŞSİN AMA INASANOĞLLU ELINDEN GELENI YAPSA O BILE KAFIDIR.

arkadaşlarrr cookkk acılen 2-3 gün içerisinde yetiştirmem gereken bir ödev var lütfen edebiyat hocamız sınavda bu konu ıle ılgılı kompozısyon soracak değeri ise 50 puan lutfen 2-3 gün içerisinde elımde olması gerekıyor.konu şu

ARKADAŞLAR ARTIK BIRAZDA BENIM KONUM HAKKINDA TARTIŞSAK
UNUTMAYALIM Kİ BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA GÜZELDİR.....BİR YADA İKİ CÜMLE HİÇ SORUN DEĞİL BU KOMPOZISYON KONUSU HAKKINDA BÜTÜN GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERE AÇIĞIM....

Bu konu meleknur40 tarafından düzenlendi(2009-05-08 15:25, 16 yıl önce)
Novice
-0.500001
Xantier : her k harfini q ya her v harfini w ye çevirirseniz çok iyi korursunuz Türkçeyi..

Sana Sadece Ne Alaka Demek Istiyorum Bunu Yapanların Sadece Ozenti Gencler Oldugunu Herkez Biliyor Ayrıca 3-5 Cocuk "v" yerine "w" Kullanıyor diye Turkce Bozulmaz..

Tarih'in Her Doneminde Olan Birseydir Donemin Buyuk Kulturu Diger Kucuk Kulturleri Etkiler Ozellikle Butun Dunya'nın Etkilendigi Kultur ise Arap Kulturudur..Size Bu Konu ile Ilgili Cok Guzel Bir Ornek Veriim:" Neden Baslangıc Meridyeni Greenwich ten Gecior?" Cunku Ozamanlar Baskın Kultur Ingızlerdi Buna Dayanarak Biz Su Soruyu Neden Sormuoruz? Avrupa'nın Orta Asya Dedigi Yere Biz Neden Orta Asya Diyoruz Hemen Yanımızdaki Irak Orta Asyada Mesela Kimse Neden Demiyor:"Turkiye'nin Cografi Terimleri Kayboluyor Buna Bi Dur Demeliyiz??"

Ve Ve Ve Ayrıca Ezan Asla Turkce Okunamaz Bu Dine Bir Hakarettir Zaten Karısık Olan Ulkede Ezan ı Turkce Okursan Ulkeyi Kurtarmak icin Bir Ataturk'e Daha Ihtıyac Olur Ki Imkansız..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.