Hangi versiyonu bu.Hiç kullanamadım ama, yakında başlıcam nasipse.
Oldum olası Simulator oyunlarına hasta olurum.


Train Simulator ve Flight Similator'ü arkadaştan istedim, yarın kargoyla atıyor Taa Edirne'den :p Özendirdin bak :p Bu yamaları da isterim senden :p
Beyler dediğimi alın.. Flight Simulator 2004.

Benim oynadığım bu. Çoğu sistem kaldırıyor. Ama Flight Simulator X' yani en son. Buna hiç dokunmayın bile. En az 2 GB DRR istiyor gerisini sis düşünün. Flight Simulator 2004'de eklentileri yaptıkça. Flight Simulator X'den daha cok güzel görüntüler çıkıyor. Ve hiç kasmıyor. Benim Videoyu iyi izleyin. Bütün herşey gerçekçi. Yakında bu siteye açtıracam ben Flight Simulator Topiç'i. UO'dan fazla tutulacağınada inanıyorum. Birde Online uçuşlar var. Dünyada 1 tane server var. Ve bütün herkez ona bağlanıyor. Bütün Aiport'larda Tower'lar ile görüşüp kalkış izinleri vs alabiliyorsunuz. Oyun için ayrıntılı bilgiyi verdim ben size. Herhangibi bir sorunuz olursa. Her zaman açığım size. Ama Uo da gelmeyin Allah aşına.

My Mail.

İyi günler. Başlıyacak olanlar adresimi eklerse iyi olur. =)
Flight simulator X de sanırım en iyi simulasyon oyun seçilmişti.
Ayrıca bu simülasyon oyununu küçümsemeyin.Son derece ciddi bir şekilde işliyor online uçuşlar.Uçuş pilotları bile boş zamanlarında FS vasıtasıyla online uçarak uçmadıkları zamanları değerlendiriyorlar.
www.sanalpilot.com da sorularınızı sorabilirsiniz. Fakat bir şartla bu sitedeki gibi davranmayın. Saygılı bir biçimde post atın ve sorun.

Örnek veriyorum. Konu başlığı. Abi bak pls dedin mi o sitede işin bitti. Saygınlıgın gozden dusuyor. Herneyse dediğim sitede gerçek pilotlarda var. Onlarada sorularınızı yöneltebilirsiniz. Saçma olmadığı sürede. Disaster bi ulaş hocam.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.