Silindi
UEFA TOP 10'DA İKİ FENER GOLÜ...
Deivid İnter'e, Kaptan Alex de CSKA'ya attığı golle Şampiyonlar Ligi'nde atılan 267 gol arasından seçilen en iyi 10 gol sıralamasına girdi.

UEFA'NIN RESMİ İNTERNET SİTESİ

UEFA’nın resmi internet sitesinde yer alan haberde, gruplarda atılan 267 gol arasından, Şampiyonlar Ligi’nin en iyi 10 golü seçildi. Ve bu listeye Kanarya’dan iki oyuncu birden girdi. Top 10’a iki oyuncusu giren bir başka takım ise Milan oldu. Listenin ilk sırasında, Milanlı Andrea Pirlo’nun Benfica maçındaki frikik golü bulunuyor.

DEIVID ÜÇÜNCÜ, ALEX ONUNCU SIRADA

İkinci sırada Barcelonalı Lionel Messi’nin, 3-0 kazanılan Lyon karşılaşmasında harika çalımlar sonrası kaydettiği gol yer alıyor. Ve üçüncü sırada bir Fenerbahçeli Deivid de Souza var. Brezilyalı oyuncunun ilk maçta Şükrü Saracoğlu Stadı’nda İnter’e yarım voleyle attığı harika gol, listeye 3. sıradan girdi. Kaptan Alex’in, CSKA maçının 32. dakikasında 25 metreden mükemmel bir vuruşla ağları havalandırdığı gol de 10. sıradan listeye alındı ve Fenerbahçeliler için onur kaynağı oldu.

İşte Deivid'in golü...

[youtube]2uo6xMEx6Nk[/youtube]


İşte Alex'in golü...

[youtube]nShvI1lLiwk[/youtube]
Silindi
biraz geç olmadı mı =)
Silindi
:D vallaha top 10 da sadece Milan Ve Fenerbahçenin 2 tane golu var :D çok güzel goller hakkaten iki goldede Alexin ne kadar büyük bi oyuncu olduğunu görüyoruz.
güzel gollerdi xD
Silindi
Master
3.1
Vallah Tekrar Tekrar Izledım Bu Gollerı Bıkmadım Su Anda Hala Izlıyorum Cok Guzel Estetik Hareketler Goruyorum Izledıkce Izleyesım Gelıyor...
İyide bu uefa kupası değilki şampiyonlar ligi kupası :)
[Taylan] : İyide bu uefa kupası değilki şampiyonlar ligi kupası :)

tehraskol karıştırdı herhaldexD
Silindi
Master
3.1
Uefa kupası demedik ki :O_o
UEFA dedik.
İyi öyle olsun :ters

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.