Kanfelaketi üyesi avatar
Merhaba arkadaşlar;

Bilmiyorum bu konu silinir mi, yasakmıdır ya da değilmidir. Son zamanlar dikkat ettim de ne kadar uo serveri varsa, sitelerinin hepsi hazır sistem üzerine kurulmuş ve kendine özgülükleri yok.Bir çok insan ultima üzerinden para kazanır oldu.Kimisi paylaşım sitesi açıyor kimisi connector hazırlayıp satıyor.Bende bundan sonra ultima online serveri açan arkadaşlara ücretli olarak website hizmeti vermeye karar verdim.Merak etmeyin
dışarıdan gelen işlere aldığım paranın çok çok altını isteyeceğim.Eğer bu konuda ilgilenenler olursa benimle irtibata geçebilirler.

Hazırlanacak Sitede :
-Kayıt Sistemi ( Kullanıcı kayıt, Şifre değiştirme , Şifremi unuttum )
-Online Kullanıcı
-Guildler
-Uptime
-Bekleyen Page
-İtem sayısı
-Toplam Account ve Karakter sayıları
-Forumda tartışılan Son konuların Anasayfaya yayınlanması.

İrtibat : [email protected] ya da [email protected]

Referans : Referans olarak size ultima online sunucularını göstermeyi uygun buldum ...
Diğer referanslara göz atmak isteyenler ...' u ziyaret edebilir.

// sansürler eski haline tekrar getirilirse başlığı silmek zorunda kalıcam.

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2009-07-28 19:27, 15 yıl önce)
kitlenmez yada silinmez kolay gelsin :D inşallah bulursun...
Adept
4.3
https://www.sibernon.com/ neresidir?

Ayrica CSS kullanimina biraz agirlik vermenizi öneririm, tasarim yapisini tablolara oturtmak biraz amatörce ve arama motorlari icin uygun degil.
ronarkın sitesi bile ismini vermek istemedğim bi pvp serverından alıntı yapacağın siteleri de yabancı serverlardan mı alıcaksın?
Kanfelaketi : Hazırlanacak Sitede :
-Kayıt Sistemi ( Kullanıcı kayıt, Şifre değiştirme , Şifremi unuttum )
-Online Kullanıcı
-Guildler
-Uptime
-Bekleyen Page
-İtem sayısı
-Toplam Account ve Karakter sayıları
-Forumda tartışılan Son konuların Anasayfaya yayınlanması.

Bunların hepsi zaten olan şeyler hiç bir farklılık yok ve kullanacağın kodların hiç biri senin kendi kodun olmayacak hepsinin dökümanı var.

Site tasarımına gelince zaten bir çok proje var bu hizmetleri sunan. Tasarımları yanında bu eklentileri ücretsiz olarak kuruyorlar pek rehabet göreceğini sanmıyorum.
Kanfelaketi üyesi avatar
sibernon eski şirketimiz şimdi çağrı hizmeti veriyor. Ankara'da kuruldu. Ronark'ın sitesindeki menüyü ve css'sini Taz'dan izin alanarak yaptım.
Öyle beğendiler bu yüzden öyle. Böyle birşey yasaksa silinebilir.İyi forumlar.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.