Eğer yanılmıyorsam dün haberlere çıktı.
Ay'a ayak basan 6. astronot olan Edgar Mitchell "ABD ve diğer bazı yönetimler uzaylılarla ilgili gerçeği saklıyorlar" dedi ve müthiş iddiasını ortaya attı.

Ayrıntılı bilgi;
https://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=9&haberid=610672

Ne kadar doğru olabilir ?
Bizden başka dünyalar vardır bunun en büyük kanıtıda okuyup bilmediğimiz kurandır.

Kaldiki kuran 10 20 sene önce yazılmadı yüzyıllar önceden haberi verilmiş bir olayı şimdi ilginç karşılamak da saçmalıktır bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.
kaç galaksi olduğu bilinmiyor bilinen 4-5 kimin umrunda dimi kaldiki güneş sistemleri olan gezegenleri var ayrıca bunlardan birinde solar sistem olmadığını kimse bilemez bize benzemek zorunda deiller yada çizimlere belkide görünmezler belki yapışkanlar ama mutlaka bir galakside varlar
kaldiki dünyaya ufo düştü ve bunn görüntüleri var ve buna inanılmıyor görüntüler 40 50 yıl öncesinden kalma fotoşop yada deişik animasyonlar düşünülmediği bir zamandan
Öylede hükümetler bunu çok iyi gizliyor.

Neden gizliyor ? sorusu hepinizin aklına gelebilir.Cevabı ise;

Cevap : Tüm dünya ülkeleri, insanların karmaşa çıkarmasını istemiyor.Düşünsenize ? Tüm dünya bunu kabulleniyor ve tüm fotoğraflar, gizli dosyalar ortaya çıkıyor.Dünya o zaman yeryerinden sallanmaya başlar.Bunu bildikleri için gizli tutuyorlar.

Geçenlerde ''National Geographic''nin araştırdığı ''Ufolarla ilgili Gerçekler'' dvd'sini izledim.Ufolar tarafından kaçırılan 100 tane insanı bir araya getirmişler.Hiç biri birbirini tanımıyor ve hepside aynı hikayeyi anlatıyor.Yok şöyle oldu böyle oldu.Neyse belki bu olaydan etkilenenler olabilir detaylı bilgi girmeyeceğim ...
Some_one : Öylede hükümetler bunu çok iyi gizliyor.

Neden gizliyor ? sorusu hepinizin aklına gelebilir.Cevabı ise;

Cevap : Tüm dünya ülkeleri, insanların karmaşa çıkarmasını istemiyor.Düşünsenize ? Tüm dünya bunu kabulleniyor ve tüm fotoğraflar, gizli dosyalar ortaya çıkıyor.Dünya o zaman yeryerinden sallanmaya başlar.Bunu bildikleri için gizli tutuyorlar.

Geçenlerde ''National Geographic''nin araştırdığı ''Ufolarla ilgili Gerçekler'' dvd'sini izledim.Ufolar tarafından kaçırılan 100 tane insanı bir araya getirmişler.Hiç biri birbirini tanımıyor ve hepside aynı hikayeyi anlatıyor.Yok şöyle oldu böyle oldu.Neyse belki bu olaydan etkilenenler olabilir detaylı bilgi girmeyeceğim ...
+1 düşünsene uzaylılar dev bir gemiyle geliyor ve merhaba diyorlar ama sesleri şöyle çıkıyor ıggheerr
ve herkez kaçmaya başlıyor saldırı sana uzaylılar bizi yok ediyorlar gibi ama olabilir
ayrıca eski uygarlıklardaki tanrılar kafadan uydurmada olabilir yada uzaylılar veya piramitleri insanların yapamayacağı bariz belli okadar insan tüm mısır nüfusu kadar olması gerekli birde taşdevrine yakın olduğunu düşünürsek imkansız!
Sadece bulunduğumuz güneş sisteminde bizden başka canlı olmadığını söyleyebiliriz.Bunun bile doğruluğu kanıtlanmadı.Ama bırakın güneş sistemini binlerce galaksi olduğu söyleniyor.Mutlaka bizden başkaları vardır.
^^ Ben çok gelişmiş bir ırk tarafından izlendiğimizi, içimizde yaşadıklarını falan düşünmüyorum dünyayı ziyaret eden uzaylılar olduğunu da sanmıyorum. Gelişmiş teknoloji ürünleri olabilir hatta uzaylı süsü vererek insanları kaçırıp deneyler yapıyor bile olabilirler. Ve Dünya teknolojisinini bir kaç kez 0 a vurup tekrar geliştiğini düşünenlerdenim buda piramitleri mayaları vs. açıklar =) Fazla kafa yormaya gerke yok er yada geç gerçek ortaya çıkar beklemekten başka çaremiz yok
Master
59.2997
Bu konuda kesin kanıtlar ve araştırmalar var aslında. Böyle bir şey olabilir ancak gizlemeleri elbette daha mantıklı. Bu tarz bir bildirinin paylaşılması durumunda olacak kaos ortamının önüne geçilebileceğini sanmıyorum. Bazı şeyler vardır gizli kalması daha sağlıklıdır. Bu da o tarz bir şey.
hayal gücünüz cok yüksekmiş :)
Yok be abi madem o kadar yüksekler neden öldürmüyorlar bizi.
Novice
-0.500001
Bizde Farelerden Ustunuz Ama Oldurmuoz..

ßen Sahsen Bole Seylere Zerre inanmıorum some_one nın Izledigi Programı bnde Izledim Ama Raiting icinde Yapılmıs Bisi Olabilir Tabii
Dünya dışındada başka varlıklar vardır. Ancak o varlıklar nurani varlıklardır. Şeriatın lisanında onlara Melaike ve Ruhaniyat denilir.
bu yaşadığımız dünyadan başka yaşama uygun farklı gezegenler olsa bile orada insan gibi mükellef ve sorumlu varlıkların yaşadığı konusunda bir ayet veya hadis yoktur
Dünyadan başka sekiz ve son verilere göre on bir gezegenin daha olduğu varittir, ama oralarda ne bir varlık türünün yaşadığı hususunda ne dini, ne de bilimsel bir doküman söz konusu değildir.
alemlerle ilgili cinlerden: ayetle sabit ve kesin bir kaç şey yazayım
Biz göğe dokunduk, onu kuvvetli bekçiler ve alevlerle dolu bulduk. Doğrusu biz göğün bazı mevkilerinde dinlemek için otururduk. Fakat şimdi her kim dinleyecek olursa kendisini gözetleyen parlak bir alev buluyor Cin Sûresi,ayet-8-9: burda cinler başka varlıklardan söz etmekte bunlarda bir alemdir

18 bin alem olduğu rivayeti ise arap kültüründe bizde nasıl abartma olduğu zaman 100 binlerce gibi terimler kullanıyorsak onlardada 18 bin 7 bin 70 700 gibi rakamlar çokluğu daha doğrusu abartıyı belirtmek içindir
başka alemler hakkında bize kesin bir bilgi gelmemiştir fakat olsaydı kesin olarak gelirdi Ayet yahut hadis olarak
son birşey daha eklemek istiyorum her başka varlık Örn: cinler cinlerin farklı çeşiteri vardır şeytani cinler mü'min cinler vs Melekler bunlar kendi aralarında ayrılırlar hayvanlar onlarda ikiye üçe ayrılabilir cansız diye nitelendirdiğimiz harektsiz varlıklar(ki hiç bir varlık cansız yada hareketsiz deildir bunun kanıtıda vardır) ve daha biz insanların dışındaki bütün fark taşıyan yaratıklar bir alemdir demekki farklı alemler olarak bunu anlayabiliriz
Novice
0.1
sadece kaos olarak düşünmeyin olayın ciddi bir ekonomik boyutu var. Reformlarla beraber kilisenin düştüğü durumu hatırlayın insanla kiliseye para verip cennetten toprak alıyorlardı. Böyle bir durum olduğunda kaosun ortaya çıkıcağı ülkeler arap ülkeleri türkiye ve abd dir. diğer toplumlarda çok bir karışıklık olmayacaktır.
Uzaylı deyince neden herkes direk ufoyla gezen aşırı zeki ve teknolojisi bizden çok daha iyi varlıkları düşünüyor ki ? Uzaylı dediğin şey Dünya dışındaki herhangi biryerde blunan organizmadır.Karınca kadar da olsa o uzaylıdır.Ve mutlaka Dünya dışında organizma vardır.Evrenin milyonda 1 ini bile kaplayamadığımız söylenirken bizden başka varlığın olmadığını söylemek cidden komik.
@Micheall
Eğer buraya kadar gelen bir canlı varlığı varsa uzayda, o canlı varlığı doğal olarak bizden zeki ve teknolojisi yüksektir.

Neden böyle düşünüyorsun peki ?

Böyle düşünmemim sebebi ise, canlı varlıkları bir galaksiden başka bir galaksiye kadar gelebiliyor.Doğal olarak böyle bir teknoloji için akıllı ve zeki insanlar gerek ve ileri düzey teknoloji.Yani kısacası bu dünya'ya kadar gelebiliyoralarsa zeki varlıklar olmalı.

Bazı kelime hataları olduğu için düzenledim

Bu konu Some_one tarafından düzenlendi(2009-05-03 05:40, 16 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.