Merhaba arkadaşlar.

3000 adetlik Backlink Paketi, U-S'e özel sadece 40 TL (U-S harici sitelerindeki satış fiyatım 60 TL'dir.)
>>>>> 3000 adetten daha düşük backlink paketi bulunmamaktadır. <<<<<
Tek Site İçin Paket Fiyatları: 3000 = 40 TL

PayPal ile: 3K » 30$

********************************************************************************************************************** *************
5 Eylül itibari ile Forum arşivim güncellenmektedir. Arşive daha yüksek alexa ve pageranka sahip ve içerikçe zengin siteler sayıca fazla olarak katılmıştır!
****************************************************************************************************************** *****************

Linkler Nerelere, Ne Şekilde ekleniyor:
Sistem, dünya geneli forum sitelerinde size özel profil açarak o profilde website kısmına ve imza bölümüne sizin linkinizi ekler. 3000 backlink paketini aldığınızda dünya geneli 3000 forum sitesinde 3000 profilde 2şer adet linkiniz görünecektir (tek siteye ait linkler).

Linklerin Do-follow veya No-follow durumları:
Vbulletin sistemlerinde linkler imzalarda genellikle nofollow, website kısmında ise dofollow olmaktadır. Phpbb, smf ve diğer sistemlerinde website ve imza bölümlerinde dofollow olarak görülmektedir.

Bu sistemin blog sistemlerinden ve imleme sitelerinden farkı:
Blog sitelerinde dofollow bulmak gerçekten güçtür ve siz mesela birisinden 100 backlink aldınız 35 tl gibi bir tutara, bu 100 backlinki mecbur el ile girecektir ve çoğunlukla aynı ip den olan bloga giriş yapacaktır. Sosyal imleme sitelerinde ise durum yine benzerdir. Ne kadar link alırsanız alın sonuçta aynı kaynaktan link çıkışı görülecektir. Benim sistemimde ise 3000 farklı siteden link alacaksınız ve bu siteler dünya geneli rasgele siteler olduğu için ip adresleri farklıdır. Ve üstelik bu kadar büyük ve faydalı bir imkana sadece ve sadece bir siteye vereceğiniz 1 aylık link bedeli ile sahip olabileceksiniz.

Linkimin kaldırılma olasılığı nedir:
Dünya geneli tercih etmemin bir sebebi de budur. Yabancılar üye sayıları artıyorsa adamın sitesine bi daha gelip gelmemesine pek önem vermiyor. Bu sebepten ötürü de aldığınız backlink paketi dahilinde eklenen sitelerde size ait backlinkler uzun uzadıya sitelerde kalacak ve sitelerinize uzun ömürlü fayda getirecektir.

3000 siteye eklediğinizi nasıl bileceğim:
Ödemenizi geçip paketinizi aktiflediğim andan 7 gün sonra eklenen sitelerde size ait olan profil adresleri bir dosya içerisinde size gönderilecektir. Sistemin en güzel yanlarından birisi de budur. Tüm backlink kaynaklarınız 7 gün gibi bir sürede elinizin altında olacaktır.

Bu sistem ne kadar iddialı:
Böyle bir sistem yaptırmaya neden gereksinim duyduğumu anlatmam gerekiyor bu konu dahilinde. Bu sistemi ilk olarak 1 yıl öncesinde reelden çok yakın bir dostumun adult sitesi üzerinde denedim. Adult sitesini ilk ay lider adult kelimelerde 2. sayfaya sokmayı başardım ve düzgün içerik girişiyle beraber 2. ay sonunda adult sitesi ilk sayfaya çıkmayı başarmıştı. Sistemin büyük faydasını gördüğümden ötürü sitesinde çalışmaya devam ettim ve 3. ayda adult kelimelerde googleda lider pozisyona gelmişti. Birinci sıraya çıkan sitenin haliyle hiti, alexası ve pagerank değerleri bir hayli yüksekti. Bu siteki başarıdan yola çıkarak böyle bir sistem yaptırma gereği duydum. Sistemi istediğim şekilde yaptırdıktan sonra kendi sitelerimde aylık düzenli olarak kullanmaya başladım ve hiçbir sitemde zararını görmedim. Çoğu sitem google da içeriğe bağlı olan kelimelerde ciddi sıralardadır.

Sistem tamamlandıktan sonra yine bir adult site ile deneme yapmaya karar verdim ve gönüllü olan bir arkadaşın sitesinde çalışmalara başladık. Bu arkadaşın sitesi adult kelimelerde ilk sayfada ancak düşük sıralardaydı, ilk ay çalışmamızda 2. sıraya kadar yükseldi ve ikinci ayda ise liderliğe oturdu. Bundan yola çıkarak sistemin gerçekten sadece bana değil, tüm webmasterlara faydalı olabileceği düşüncesinin doğruluğuna kanaat getirerek backlink paketi pazarlamasına karar verdim.

Adult siteler üzerinde çok deney yapmış ve pozitif sonuç almıştım. Adult harici de deneme yapmak istedim ve yine gönüllü bir arkadaşın mp3 sitesinde deneme yaptık. Mp3 ile ilgili bir kelimede 2. sayfada olan site ilk ay çalışma sonucu 1. sayfada 6. sıraya kadar yükseldi ve 2. ay sonunda da ilk 3e girmeyi başardı. Böylelikle içerik ayırt etmeden her türlü siteye fayda getirecek bir sistem olduğunu kendime ispatlamış oldum.

Sistem hakkında bilgi verir misiniz:
Şimdiye kadar hangi projeye girmeye kalktıysam genellikle çevremdekilerin de fikirlerini değerlendirme taraftarı olmuşumdur ve tüm o projelerim her seferinde de başkaları tarafından ya çalınmıştır ya da kopyalanmıştır. Bu sebepten ötürü backlink projemi 1 senedir herkesten gizli bir şekilde yürüttüm. Ankara tayfası genellikle beni tanımaktadır ve çok samimi arkadaşlarım vardır bu ekipte, onlar bile böyle bir projem olduğundan haberdar değillerdi ama sitelerimde ve bazı sitelerde yaptığım seo işlerini hep takip edip başarımın sırrını hep sorgulamışlardır. Onlara bile detaylı bilgi vermemeyi tercih ettim ve şimdi bile sistem hakkında detaylı bir bilgi vermeyeceğim.

Basit birkaç şey söyleyeceğim. Sistem alelade bir yerden alınan bilmemkaç bin dolarlık bir program değildir. Sistem bir program değildir. Sistem php ile kodlanmış uyduruk bir sistem değildir. Sistemin geliştirilmesi istanbulda özel bir yazılım firması tarafından yapılmıştır. Ve tüm bu bilgiler tarafımca gizli kalacaktır.

Sistemin masrafı ne oldu:
Sistemin gerçekten faydalı olacağını bildiğim için bu projeye hiçbir masraf yapmaktan kaçınmadım. İstanbulda bir firma ile anlaştıktan sonra sık sık istanbula gitmem gerekti. Ayda en az 2 kez istanbula gidip geldim ve sırf bu proje için spor arabamı satıp dizel bir aile arabası aldım. Ankara ekibi bunu bilirler. Ve sırf proje uğruna 6 ayda 30.000 km yol yapmış bulunuyorum. Bu sadece proje geliştirirken sıradan masraflar. Kalkıp sistem için ne kadar harcadığımı vs kesinlikle kimseye söylemiyorum. Sermayemin büyük bir bölümünü yediğini bilseniz yeter sanırım. Ayrıca sistem şu an sürekliliğini koruması için 2 adet donanımsal olarak oldukça yüksek özellikteki serverlarda barındırılmaktadır.

Madem böyle kutsal bir SEO kaynağınız var neden daha iyi işlerle değerlendirmiyorsunuz:
Ben bu sistemi düzenli olarak kendi sitelerimde hali hazırda kullanmaktayım. SEO işine gelince, insanları tatmin etmek benim gözümde imkansızdır. SEO işi alıp da insanlarla sürekli iletişim halinde olmak yerine kendi optimizasyonunu kendi yapanlara ve/ya SEO işi yapan arkadaşların backlink ihtiyaçlarını karşılar ve köşeme çekilirim mantığı ile sistemin pazarlamasına girmiş bulunuyorum.

Sisteminizin diğer sistemlerden/yabancı sitelerden ne farkları var:
Birkaç arkadaş gelip "şu sitede benzer hizmet bu fiyattan satılıyor, şurada şukadar dolarlık program satılıyor onu almış kullanıyorsun" gibisinden mesajlar atmaya başladı, ben de bu konuya açıklık getireyim dedim. Google'un Caffeine algoritmasından önceki algoritması ile her backlink kasan tabiri caizse SEOcu olarak anılıyordu. Bu satılan programlar ise o zamanlardan kalan, backlink olsun da çöpten olsun mantığı ile çalışan sistemlerdir. Şu sıralar google reklamlarına para basıp duran yabancı site de önüne gelen her foruma, forum ayırt etmeden direkt girdi basan sistemlerden ibarettir. Ha o sistemlerin faydası olur veya olmaz demiyorum, o sistemleri de kullanabilirsiniz. Ama ben emek sarfetmişim, lütfen kırıcı olmayıp gelip konumda link/adres vs vererek konumu baltalamayın diye rica ediyorum.

Sistemim istanbulda bir firmada geliştirildi dedim. Bu sıradan bir yazılım firması değildir. Sosyal medya aracılığı ile iletişime geçip bulduğum ve işinde oldukça profesyonek SEO işleri de çıkaran ayrıca google ile bağlantısı olup sürekli google işleri yapan oldukça büyük bir multimedya şirketidir. Bu arkadaşlarla görüşmelere bile takım elbise giyerek gitmişimdir, oldukça resmi bir firmadır. Bu firma ile caffeine alforitmasını baz alarak, kendi test ve tecrübelerimden de yola çıkarak sistemi hazırlattım. Sistem sadece girip link ekleyip çıkmıyor, linki eklenecek siteler veritabanına kayıt edilmeden önce belli kriterlere göre filtreden geçerek veritabanında toplanmıştır. Şu an veritabanında 100.000den fazla site bulunmaktadır ve bazı arkadaşların bahsettiği site/programlar gibi önüne gelen her siteye ekleme yapmamaktadır.

Benim sistemimin bir ekstrasından daha bahsedeyim, çoğu foruma üye olunduğunda onay maili gönderilir, sistemin güzelliği, onay gerektiren forumlara da üye olabilmesidir. Maili kendi içine gönderterek üyeliği aktive edebilmektedir.

Sistem hakkında proje çalınması/kopyalanması için detaylı bilgi anlatımında bulunmak istemedim, ama bazı hazımsız arkadaşlar baltalarcasına, hakaret eder gibi yorumlar attıklarından bu kadar detaya indirmek zorunda bıraktılar.

Artık sistemimin diğer sistemlerden farkını da az çok anladınız zannediyorum. Anlamanız için arif olmanıza da gerek olmadığını düşünüyorum. Rica ediyorum şu saatten sonra "şu sitede aynı hizmet bu kadarmış, şu sitede şu program satılıyor alır ben de yaparım" gibi abuk sabuk kırıcı, baltalayıcı mesajlar YAZMAYINIZ! Kimseyi almaya zorlamıyorum, almaya niyetiniz yok o belli zaten de gelip baltalamayın bari.

-------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------

MSN'den sıkça sorulan sorular bunlar olduğu için özellikle bunlara bir açıklık getirmek istedim ve böylelikle de sistem ile ilgili her şeyi anlatmış bulunuyorum.

Benim işim SEO işi değildir, lütfen SEO tavsiyesi istemeyin. Sadece sizin SEO çalışmanıza en uygun fiyattan en etkili backlink desteğini sağlıyorum.

Sadece bireysel değil, şimdiden anlaştığım kişisel ve kurumsal çalışan SEO firmaları da yer almaktadır. İşi bilenlerin bile benim paketlerimi tercih ettiğini göz önüne alarak kararınızı verin.

Son olarak da sistemin ne kadar pozitif etkili olacağından bahsedip durdum. Eğer sistem sizin sitenize zarar vermiş ise bu benden değil sizin sitenizden kaynaklanıyor demektir. Kaliteli hiçbir sitede kesinlikle hiçbir zarar görmedim ben. Dolayısıyla bir zarara uğrarsanız eğer bu sizin sitenizin kalitesiz olduğuna işarettir. Bu durumda benim hiçbir garantim veya özür sunumum olmamaktadır.

Sistem Google'un Caffeine Algoritması ile oldukça dosttur ve tüm denemeler bu algoritmaya yönelik yapılmış olup sistemin faydasını ispatlamıştır.

Paket fiyatı %35 indirimli olarak sadece R10'a özel 1K backlink 40 TL şatış fiyatındadır. Sosyal medya üzerindeki satış fiyatım 60 TL'dir. Ve yeri gelmişken bahsetmek isterim ki, sosyal medya pazarlaması için sürekli olarak friendfeed buluşmalar, likemind etkinlikleri, blog buluşmaları gibi tüm sosyal medya etkinliklerine katılarak sistem için ihtiyaç ve pazarlamanması için sürekli bir fikir alışverişi ve pazarlaması için taktik üzerinde de uğraştım. Yani özetlemek istediğim gerçekten faydalı olan bu sistem için ne kadar emek sarfettiğimi göz önüne alınız.

Ayrıca referans isteyenler olacaktır, hiçkimsenin sitesini hiçkimseye söyleme gibi bir huyum yoktur ve zaten günümüzde botnet saldırıları moda olduğu için hiçkimse de sitesinin başkalarına söylenmesini istememektedir. Bu sebepten ötürü hiç kimsenin sitesini bir başkasına söylememekteyim. Çalıştığım arkadaşlar umuyorum gelip konuda yorum yapacaklardır.

Son olarak da geçen sene beni herkes msn kullanmaz bilirlerdi. Sistemin pazarlamasını daha o zamanlardan yapmak için msn açtım ve şu an listemde 3000 den fazla kişi yer almaktadır. Satışlar için gerekli olacağını düşünerek 2000 adet kartvizit bastırdım ve sosyal medya buluşmalarında baya bir kart dağıttım. Yani sistem alelade kar etmek için yapılmış değildir. Sürekli olarak hem size hem bana kar sağlayacak bir sitedir ve aylardır bu projemi hayata geçirmek için çaba sarfettim durdum. Sadece bilin ve lütfen ona göre yorum yapın. Onca emek sarfetmişken kalkıp sistem hakkında yok şöyle mi yaptın şu kadar para verip burdan mı aldın gibi sorular sormayın. Bunca emekten sonra kırıcı oluyor bu sorular.

Bana ulaşabileceğiniz tüm iletişim yolları:

MSN : [email protected]
mail : [email protected]

Ödeme Yolları: Garanti veya İş bankası

Herkese soluk ve bol kazanç getirecek bir projeyi hayata geçirmiş bulunuyorum. Paket satın almak isteyenler lütfen bana ulaşsınlar.
Backlinkin hala ne kadar gereksiz birşey olduğunun farkında değilmisiniz? Google tamamiyle sitenizdeki özgün içeriğe bakar. Boş bir sitenin pr'si 8 de olsa hiç bir anlamı yok. Ego tatmini..
Ne tamamen backlink'e bakar nede tamamen özgün içeriğe bakar. Günümüzde arama motorlarında üst sıralara çıkmak için bir çok algoritma vardır. kısacası bu kadar basit değil.
İşlemi satın alan arkadaşlarda kısa sürede yükselme görüldü. 1000 adet değil 3000 adet satış yapıyorum. r10 daki konu ile ilgim yoktur. Referansları görmek isterseniz lütfen mail gönderiniz iyi çalışmalar
Tanıtım yazısı tıpatıp aynı da ondan. Ayrıca ben cevap yazdığımda 75 dolardı diye hatırlıyorum paket fiyatınız ?
Tanıtım yazısı alıntıdır doğru. Kimse ile alakamız yok kendisi banlanmış zaten oradan bu calışma revaşta epey
Geç ya..
Farkındamısınız diğer adresteki bağlantı daha eski yani burada o taklitçi değil varsa bi taklitçi siz oluyorsunuz ki hiç inandırıcı değil söyledikleriniz tuzak olduğunu düşünüyorum.
Adept
4.3
Profesyonel bir girisim olsaydi, tanitimi ne taklit olurdu, ne de cevaplar kacamak tadinda olurdu. ;o)

Zaten yukarida da denildigi gibi bu kadar kolay degil, bu kadar kolay olsaydi, herkes yapardi. Bosuna SEO diye bir kavram olusmadi.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.