Merhabalar;
Dünya tatlısı kızım Minnoş bir sokak kedisi.Henuz 6-7 aylık ama sanki daha gençmiş gibi davranıyor.O kadar münis ve o kadar uysal ki kucağımdan aşağı inmiyor.Çok akıllı ve insan canlısı bir kedi.Üstelik çokda güzal renklere sahip.O kadar ürkek ve savunmasız ki başka kedilere karşı kendini koruyamıyor.Diğer kediler hep Minnoşum yemeklerini çalıyor.Zavallım aç kalmaktan insanlardan yiyecek dileniyor.Hayvan düşmanı babam olmasaydı yada tek başına ailemden ayrı bir evim olsaydı çoktan bu kediyi sahiplenmiştim.Ama maalesef o şansım yok.Eğer cins kedi yada yavru kedi takıntınız yoksa lütfen bu kediyi sahiplenin.Sokak kedisi ama sokaklara asla layık olmayan bir prenses o.Lütfen sokaklarda yaşamasına izin vermeyin.İmkanınız varsa alın bu yavruyu.Size ömür boyu sadık kalsın.
Minnoş henuz 1 yaşını doldurmadığı için gebe kalmadı henuz.Kısır değildir büyük ihtimalle.Lütfen içinizde azıçık hayvan sevgisi varsa alın bu yavruyu.Sabahtan beri onun yanındayım.Apartmana ben girince ağlıyor bebek.Ne olur gitme derki bana bakıyor.Lütfen alın bu yavruyu evsiz kalmasın.
Sokaklara layık olmayan bir prenses benim Minnoşum.
İletişim İçin;
Kamil ŞİRİNEL
Tel:0537 449 69 36
[email protected].
İstanbul Ataşehirdeyim.Emlak Bankası Konutlarında
Not:Bu ilan yakın bir arkadaşımındır ilgilenenler olursa sevinirim.
https://img1.loadtr.com/k-446711-Minnoş.jpg