Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.

Şimdi sizlere henüz Türkiye'de yeni açılmış olan bir yatırım sitesinden bahsedeceğim; GetMyAds. 

Bu sitede 50$ karşılığında bir jeton aliyorsunuz ve 600 günde bu jetonunuz 300$ oluyor. Yani 3000$ lık bir jeton alımında bulunduğunuzda 600 günde bu paranız 18.000$ oluyor. 

18.000$ oluyor fakat bu paranın yalnızca yarısını cekebiliyorsunuz. İşte işin güzel tarafı da burası. Paranın Geri kalan yarısı jeton havuzuna aktarılıyor, yani bu yarısıyla sadece jeton alabiliyorsunuz. Bu şekilde sistem kendini yeniliyor ve artan bir ciroyla yoluna devam ediyor. Bu şekilde şirket kendini güvence altına alıyor. 

Ayrıca her yatırım sitesinde olduğu gibi GetMyAds te de alt üye komisyonu mevcut. Alt üyelerinizin ve onların alt üyelerinin aldığı her jetonda siz 6$ komisyon kazanıyorsunuz. 

Bu şirket batar mı batmaz mı konusuna gelince, samimi konuşmak zorundayım; elbette birgün batacak, ancak benim fikrimce en azından 4-5 yıl kadar ömrü var, çünkü şirket köklü ve kendini güvenceye almış durumda. Ki zaten bırakın 5 yılı, 1-2 yıl bile bu siteden parayı kırmak için yeterli. Tekrar belirteyim, burada ben kendi fikirlerimi belirtiyorum. 

Peki bu şirkete yaptırdığımız paralar nereye gidiyor ve şirket nasıl kazanıyor? Bizden aldığı 50$ larla facebook, twetter gibi sosyal sitelerden buyuk reklam alanları satın alıp bu alanları kiralıyorlar, bilen bilir gerçekten büyük gelir getiren bir iş bu. 

Peki ne kadar Kazanılabilir GetMyAds'ten? GetMyAdste her jeton size günlük 0.5 $ kazandırır,yani her gün yatırdığınız paranın %1 i. Şöyle bir hesap yapalım, 500$ yatırdınız ve 10 jeton aldınız, günlük kazancınız 5$, aylık 150$. Sonra ki aya bu 150$ la 3 jeton(GetMyAds teki ismiyle Token) daha alın. 13 jeton oldu, aylık 195$. Daha sonra yine jeton alın ve bu şekilde gelirinizi katlayın. Ya da her ay kazandığınızın yarısını harcayın, bu size kalmış. Tabi bu hesap alt üyelerden gelecek komisyonlar hesaba katılmadan yapıldı, bir de onlardan gelecek komisyonlar var. Bu şekilde katlanarak büyük miktarlarda gelir elde edebilirsiniz. 

Bilen arkadaşlarımız abilerimiz bilir, internet üzerinde yeni açılan bir sektöre girerseniz bundan yüksek oranlarda karlı çıkarsınız. İşte benim amacım da kendime bir ekip kurmak ve hep birlikte kazanmak(ki ekip kurulduğunda her bir ekip üyesi için farklı bonuslar devreye giriyor). Çünkü bu sitenin oluşturduğu pazar çok büyük. Eğer ekibime katılmak isterseniz aşağıdaki linkten GetMyAds'e üye olmanız yeterlidir. 

 

https://getmyads.com/r/692287

buradan üye olabilirsiniz..

 

Ve Aklınıza takılan soruları ne olursa olsun sorabilirsiniz..

 

7/24 bana ulaşabilirsiniz…

https://www.facebook.com/umit7474

Novice
-0.500001

Ciddi ciddi 50$ mı verdin bu siteye

başkalarının sırtından para kazanmak gibi birşey bu ve kesinlikle güvenilir değil. en azından benim fikrim bu.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.