Arkadaşlar birçoğunuz bu tip konuları çok görmüşsünüzdür genelde insanları kandırmak için açılan konular veya yarım yamalak anlatımı olun mesajlarla dolu oluyo ve pek itibar görmüyolar. Bende bugüne kadar bu tip mesajları 1 kere okuyup hep aynı terane diyip kapatırdım fakat biraz araştırdıktan sonra anladımki aslında para kazanmak gerçekten mümkünmüş. Bu konuda size en basit yoluyla nasıl mümkün olduğunu anlatıcam.
Öncelikle bize para kazandıracak site : https://r4bux.net/index.php?ref=morinkushi
Bu siteye girip üye oluyoruz. Ondan sonra üyeliğimizi upgrade ediyoruz bunun için $10 vermemiz gerek. 1 aylık agatha üyelik 10 dolar isterseniz golden veya ultimate üyeliğede geçebilirsiniz fakat başlangıç olarak agatha üyeliği tavsiye ediyorum. Peki neden 10 dolar vermemiz gerekiyo. Çünkü para kazanmamız için ref kiralamamız gerekiyo ve üyeliğimizi yükselterek 4 gün aralıkla 100 ref kiralıyabiliyoruz. Aynı zamanda rr(Rented Referrels) reklam tıklamalarından aldığımız para 0,002 dolardan 0,005 dolara yükseliyo. Peki 100 rr kiralamak ne kadar? Rr başına 0,25 dolar istiyo admin yani vericeğimiz para 25 dolar şöyleki bu işten hızlı bi şekilde para kazanabilmemiz için 300 rr alana kadar dışardan para vermemiz gerekiyo yani toplamda yatırcağımız para 85 dolar. Tavsiyem eğer riske atabileceğiniz bir rakam değilse 100 rr alıp başka para yatırmayabilirsiniz. Fakat 300 rr yaptıktan sonra sistem kendi kendini döndürmeye başlıcağından 100 rr alıcağınız zaman biriken paranızdan almanız mümkün. Rr lerimizi 1000 e ne kadar hızlı yükseltirsek alıcağımız para o kadar artıcaktır. Özetlemem gerekirse;
1. Adım : https://r4bux.net/index.php?ref=morinkushi üye oluyoruz.
2. 1.Adım : 1 aylık Agatha üyelik alıyoruz.
3. 2.Adım : 5 tane reklam tıklıyoruz.
4. 3.Adım : 100 adet rr alıyoruz.
5. 4.Adım : 4 günde bir 4. Adımı tekrarlıyoruz.

Not: Hergün en az 5 reklama tıklamamız gerekiyo çünkü rr lerimizin tıklarından para alabilmemiz için bi önceki gün 5 reklama tıklamış olmamız gerekiyo.
Not2: 6 gündür online olmamış veya tık yapmamış reflerinizi recycle yapıp değiştirmemiz gerekiyoki avg(yani toplam rr’lerin yaptığı toplam click sayısı / rr sayısı) düşmesin ne kadar yükse tutabilirsek o kadar fazla kazanırız. Sorularınız veya sorunlarınızı elimden geldiğince yanıtlamaya çalışacağım.
:DDDDDd

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.