Dünki yarı final rezaletini izlediniz mi ? Haketmeyen kim varsa çıkardılar finale gerçekten yazık oldu bundan sonra asla izlemiyorum ben bu yarışmayı. Seneye kolumu bacağımı kırıp katılmayı düşünüyorum belki smsler ile 1. olurum. Hakikaten çok sinirlendim dün akşam sizin de yorumlarınızı almak istiyorum.


(Olay : Orada bir sürü yetenekli kişi varken özellikle şarkı söyleyen 14 yaşındaki kız ve illüzyonist gittiler hani çok acıyoruz ya gözleri görmeyen ve yetenek yoksunu bilali seçtiler. ayrıca sms yollamaya çalıştım o kadar gönderilemedi bir türlü neler oluyor ?)
Ben ilizyoniste Gönderdim Haklısın Orada biraz saçmalık oldu Fakat En azından Çocuk kazanırsa Gözlerini Açtıracak diye herkes sms yolladı
Cimlastikçi tamamda, dansçı büssürü vardı ve aynılarını yaptı
Ben dün izlerken resmen olan olaylara gıcık oldum.Öyle bir sonucun ortaya çıkacağını tahmin de etmemiş değildim.Herzaman olduğu gibi yine kazanan,hakeden olmadı.Belki o çocuğun o paraya çok ihtiyacı olabilir.Belki kazandığı parayla gözlerini açtırabilir.Yalnız bu yarışmada finali haketmiyor.Dün Bilal'in konuşmalarına da çok gıcık kaptım.Öyle bir kişinin hakkında fazla da ağır konuşmak istemiyorum.Eminim çok zor bir durum.Fakat haketmedi !
tedbunndy : Ben dün izlerken resmen olan olaylara gıcık oldum.Öyle bir sonucun ortaya çıkacağını tahmin de etmemiş değildim.Herzaman olduğu gibi yine kazanan,hakeden olmadı.Belki o çocuğun o paraya çok ihtiyacı olabilir.Belki kazandığı parayla gözlerini açtırabilir.Yalnız bu yarışmada finali haketmiyor.Dün Bilal'in konuşmalarına da çok gıcık kaptım.Öyle bir kişinin hakkında fazla da ağır konuşmak istemiyorum.Eminim çok zor bir durum.Fakat haketmedi !

Kesinlikle katılıyorum.Birincisi yarı finale yada finale hak ederek katılmak vardır yada acındırarak girmek vardır.

Ülkemizdeki tek görme engelli vatandaş ne yazıkki o değil...Sürekli acındırma konuşmaları ilahi konuşmalar 3 lafından biri Allah.Tabi bunu yargılamıyorum ama bunu acındırmak için kullanması benim hiç hoşuma gitmedi ve sana %100 katılıyorum.
ben sonrasını izliyemedim , o bi tane kız vardı 14 yaşındaki yabancı bir şarkı söylüyordu o elendimi? :) Acayip bir ses var ya yarışmayı kazanacak bir ses harbi.
Ben dans eden ve 2. seçilen finalistin 1. olmasını çok istiyordum daha sonrasında toplumumuz trarafından benimsenmesi gerektiği ve başarılı bir dans çıkardığı için balerin kız favorimdi. Toplumumuz yine zafına yenik düştü.
Ya Türkiye'de her yarışmada olduğu gibi yine yarışmanın adı unutularak seçim yapıldı. Sonuçta Türkiye'de göz sorunu yaşayan bir sürü insan var. Bu sorundan dolayı birinci seçmek bence yanlış. Bu kadar düşünceliyse herkes, birileri çıkar ben bu kişinin ameliyat masraflarını karşılamak istiyorum der ve gider yardım eder falan. Fakat burada olan diğer insanlara oluyor. Herkes o kadar hazırlanıyor güzel yetenekler sergiliyorlar fakat sonuç hüsran.
Türk milleti sever acıtasyonu acılı adanayı


adam kör zaten birinden yardım istese elli kere gözünü açarlar bende sinirlendim izlemedim şovunu kapadım star wars izledim.


Saçmaladılar iyice gereksiz insanlar kaldı bööö
yarışmanın sunucuları veya jurilerinde acun var ise seyretmeyeceksin o yarışmayı
System of a Power grubu vardı bu cıktımı yarı finalde ?
Hiç takip etmiyorum,

Saçma sapan sadece reyting amacıyla yapılmış, Acun Ilıca'nın saçma projelerinden bir tanesidir bana göre. Bizim saf insanlarımızda böyle şeyleri seviyorlar. Popstar, Yetenek Sizsiniz, Yemekteyiz, Dest-i İzdivaç,Var Mısın Yok Musun programları vb.

Halkımız böyle programlar yerine bi açık oturum izlese daha hoş olur gibi geliyor bana...
Adept
4.3
Acik oturum sikici. Orada da pek adam olmadigi icin izlemeye hacet yok bence.
Tv programı bu reytingi çok olan kazanır ;-)
Türk televizyonlarında okan bayülgen hariç hiç bir programı sevmiyorum, geçen hafta beyaz show'u izledim Şebnem Ferah var diye. Bence Türk televizyon'u hiç bir şekilde bana hitab etmiyor.
Valla National Geographic kanalını sıklıkla izliyorum. Varmısın yokmusun, Yetenek sizsiniz, Yemekteyiz gibi fazla seyretmem. Hatta televizyon olmasa bile hayatımı sürdürürüm. Tabi ana haber bültenleri ve sinemaları çok sık seyrederim



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.