Hepimizin çok ama çok sevdiği Karayip Korsanları serisinin üçüncüsü bildiğiniz gibi Mayıs 25de gösterime girmişti. Walt Disneyin planladığı seri toplam 3 filmden oluşacaktı. Nitekim film dünyada gerçekten çok tutuldu ve üçüncü film olan Dünyanın Sonu, tüm dünyada 1.000.000.000 hasılat elde etdi. Bu gerçekten çok büyük bir rakam Yapımcılar, korsanlardaki cevheri devam ettirmek istemiş olacak ki filmin dördüncüsünün üzerinde çeşitli dedikodular dolaşıyor

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, Karayip Korsanları 4ün gelip gelmeyeceği hakkında resmi bir açıklama yok. Ancak yapımcı Jerry Bruckheimer, ağzından birkaç cümle kaçırdı. Jerry Bruckheimer, röportajında 4. filmde, Jack Sparrow, Will Turner, Elizabeth Swannun dışında çok farklı karakterlerin olacağını ve filmin bu karakterler üzerine gelişceğini söyledi. Hatta 4. film için Johnny Depp ile anlaşılmış bile. Yalnız şu var ki, Elizabeth karakterindeki Keira Knightley ile tam anlaşamamışlar, bu yüzden bu filmde oynamaya ikna etmeye çalışıyolarmış.

4. filmin konusu, Jackin 3. filmin sonuna doğru haritada baktığı Gençlik Pınarı üzerine kurulu olacağı kesin gibi. hatta 4. filmin isminin Karayip Korsanları: Gençlik Pınarı olacağı yönünde dedikodular da var.

Şuan filmin çekimlerine başlansa bile, film en erken 2009 yılında gösterime girecek. O zamana kadar nasıl bekleyeceğiz dediğinizi duyar gibiyim. O zamana kadar bekleriz, yeter ki bu film gösterime girsin. Johnny Deppin müthiş oyunculuğunu bu filmde bir daha görmek gibisi olamaz.

Ayrıca şuan internette Karayip Korsanları 4ün çıkması için imza kampanyası bile başlatılmış. Eğer siz de bu kampanyaya katılıp imza atmak isterseniz

https://www.youchoose.net/campaign/pirates_of_the_caribbean_4#comments

Alıntıdır...
Karayip Korsanları oldukça tutulan bir film. Bence kesinlikle devam eder.
Etsinler ya adam akıllı film az zaten 4 5 6 7 Devamını Abartmadan Giden Tek Film Diyebilirim Diğer 3 lemelerin %90 nı bozuluyor 2. 3. filminde Ama Jack Sparrow Öldürüyo beni gülmekten her filminde :D
4film olacagı belliydi zaten yoksa 3bu şekilde bitmezdi. Benim duydugum ise 7film olacağı şeklindeydi. Ve farkettiyseniz her filmin cast&裟ten sonra bir kısa bölüm daha var. Ve bu kısa filmler bir soraki filmdeki birşeyi açıklıyor..

1.de maymun Jack bir altın çalıp lanetleniyordu. Ve 2.filmde barbossa bu altınla canlanıyor..
2.filmde anahtar taşıyan köpek yerlilerin tanrısı oluyordu. 3.filmde korsan yasalarının anahtarını getiriyor. (Bağlantıyı kuramadım ama :D)
3.filmde ise Will Turnerın 10yaşında bir çocuğu var ve Will&裟in tekrar karaya çıkışını gösteriyor. Yani 4.film ciddi anlamda başka şeyler üzerine kurulabilir..
Kurulamıycak bir film değil gayet güzel bir çalışma oluyor bence Hak ettiği ilgiyi görüyor
Movie database baktimda suan icin oyle bir film yok, konusulmamis bile.
evet bende bakmıştım geçen gün şuan sadece dedikodu anlaşılan ama olacak orası kesin.. 1. ile 2.arası da 3seneydi gene öyle olur herhalde..
şu filmin 2-3'ünün korsan download adresini bilen varmı acep?
bende hepsinin vcdsi var koleksiyonuma ekledim :D
Testerenin bile 4 ü çıktı bunun mu çıkmıcak :p
obaa çok gral bi haber bu bekleriz :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.