“KURTLAR VADİSİ GLADIO”DA STAR TV’DE…

Kurtlar Vadisi serisinin yeni sinema filmi Kurtlar Vadisi Gladio’nun televizyon yayın hakları Star’a satıldı… Başrolünü Musa Uzunlar’ın oynadığı ve çekimleri devam eden film, 20 Kasım’da vizyona girecek…

Türkiye’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi, efsanelerini yaratmaya devam ediyor. Sırada yakın tarihin önemli olaylarını konu alan “Kurtlar Vadisi - Gladio” sinema filmi var.

“Kurtlar Vadisi - Gladio”da başrol, Kurtlar Vadisi Pusu’nun efsaneleşen karakteri İskender Büyük’ü canlandıran Musa Uzunlar’ın. Film, İskender Büyük karakterinin hayat hikayesi ekseninde, 90’lı yılların başından bugüne Türkiye yakın tarihinin önemli olaylarına ışık tutuyor.

“Kurtlar Vadisi - Gladio”’nun çekimleri 21 Haziran Pazar günü başladı. Ağustos ayına kadar İstanbul ve Antalya’da sürecek çekimlerin ardından film, 20 Kasım’da vizyona girecek.

“Kurtlar Vadisi - Gladio”’nun televizyon yayın hakları, yeni sezonda Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin de yayınlanacağı kanal olan Star TV’de…

SİNOPSİS:

Kurtlar Vadisi Gladio…
Bir derin devlet ajanının, yıllar boyu hizmet ettiği Gladio ile hesaplaşma hikayesi…

İskender Büyük, derin devlet adına sayısız eylemde bulunmuş emekli bir istihbaratçıdır.
Karanlık geçmişi nedeniyle sanık sandalyesine oturtulduğunda, yanında, baronun gönderdiği genç ve tecrübesiz avukat Ayşe’den başka kimse yoktur. Yargılanmasına göz yumanlarla hesaplaşmaya karar veren İskender Büyük, tüm bildiklerini bir bir anlatmaya başlar. İskender’in karanlık geçmişinin sayfaları arasında, ülkeyi yerinden sallayacak gerçekler gizlidir. Bu şok gerçeklerin işaret ettiği tek adres ise ‘Gladio’dur.

İfadeleri ülkede her gün yeni bir gündem yaratırken, içindeki intikam duygusu da giderek büyümektedir. Elinde kalan son kartı oynamaktan başka şansı yoktur: Anlattıklarıyla, Gladio’nun ikinci adamı Fuat Aras’ı saklandığı yerden çıkarmak!

Ancak bu yolun sonunda İskender Büyük’ü hiç tahmin etmediği başka bir sürpriz beklemektedir. Yine bir oyunun parçası olmuştur… Üstelik bu kez oturtulduğu yer, konuşma şansının olduğu bir sanık sandalyesi dahi değildir…


KURTLAR VADISI GLADIO'DAN KARELER

Kaynak: Yazete.com

Fragman:


Bu konu Narsia tarafından düzenlendi(2009-09-24 23:34, 14 yıl önce)
cezbedici.
sabırsızlıkla bekliyorum :)
Eğer Türkiyenin gerçeklerini bu sefer açıkca gösterceklerse helal olsun.
Gerçeklik payı az olacak bir film.Gerçeklik payı olsaydı zaten çekemezlerdi filmi :)
İnşallah dizi ve ilk filmin tadında ama ilk filmden daha gerçekçi olur.10 numara dizi yahu.Kim ne derse desin.Bir şeyler yapmış olmak için ya da rating için yapmıyorlar bu işi en azından.
Silindi
Journeyman
8.7
1 - Eğer Türkiyenin gerçeklerini bu sefer açıkca gösterceklerse helal olsun
2 - Gerçeklik payı az olacak bir film.Gerçeklik payı olsaydı zaten çekemezlerdi filmi


Arkadaslar , Filmin basinda yazilana bakmayin ..Tamamen hayali kisilerdir : )

Ama malasef hayali degil gercek kisiler , ve orada anlatilan her bir olayin gercekligi var..isimlerdende yola cikabilirsiniz ..Eski kurtlardaki iplikci olsun , tombalaci olsun , Vs ... Bu kisiler tamamen gercek isimleri andiricak tiplemeler ve isimlerdir ...

Sadece film olma sebebi ile olayin akisi biraz degisik oluyor .. Bir baska konu ise ,Gladio .. Bu gercekten var olan bir yapilasma sistemidir ..herkez katilabilir bu sisteme ancak buna inandirmalisiniz ..yani icinizde olmali .. Gladio kisaca Turkiyeyi ve degisik ulkeleri bolmeye calisan iceriden hamle yapan bir Orguttur .. Pkk veya buna benzer kisilerden daha cok etkileri ve gucleri vardir .. Turkiyede ise Gladio buyuk yer tasimaktadir ki bu ismi cogu kisi Kurtlar vadisinde duymus olmakla beraber cok bilgiye sahip degildirler.. Yakinda size Gladioyu daha ayrintili anlatacagim .. Gerceklik payi kurtlar vadisinin her bolumunde var , abrtilari veya film geregi sahneleri cikarirsak .. Acikca gosterilen cok sey var ama bilgi sahibi olmak gerekir bu ulke hakkinda ki kim neyi soyluyor , veya hangi karakter kimin yerine gosteriliyor bilmek gerekli ..
Zamanında helikopter ile ölen bir adam vardı hatırlamıyorum pek aynı şekilde biri daha ölmüştü çok benzeşiyo üstü kapalı yapılıyor.
Arkadaşlar Gladio veya xxx gerçeklerini bilseler bu filmi çekmelerine imkan yok.Böyle bir gerçeklik yok.Ama olası olduğu için filmini çekiyorlar.Türkiye'de söyledikleri gibi heryere ulaşabilen bir Gladio olsaydı bu adamlar bu filmi çekebilirlermiydi ? Çektirirlermiydi ? Söylediklerine göre gerçeği bilen Milletvekillerini bakanları hatta Cumhurbaşkanlarını bile öldürmeyi planlayan bir örgüt bu filmi çektirir mi ? Yapmayın lütfen.
@Michaell

Gerçekçi düşün.. Bu filmin reklamları yayınlanmaya başladığından sonra filimi çekicek kişiler ortadan kaybolursa gladio veya başka örgütlerin üzerine daha çok gidilir.
evet mantıklı benve komınızm zmanında 6 filor ıle bırlıkte ulkerelerde yapılanmaya calısan gladyus orgutler bırlıgı komunızm son buldu ama bu orgutler ulkenın duzenını elde tutmak ıcın yapılanmalarını desıfre etmedıler SSCB yıkılmasının ana esebebpelrınden bıırde gene gladyus haraket ttır . ulke ozr gırıdıgınde hemen saldırıp somurlgelestırmeyı amaclayan bır kurulus . asıl amacı abd yanlısı totatlıter bır rejım uygulamak ulkelreı ısteklerı dogrultutusnda yonlendırmek . ve yaptıkları karsılarına cıkan engellerı suıkastlerle saf dısı etkme . tarihi kokenı boyle ama gunumuz ordu donanması cok saglam yapılandıgında herhangı bır sızmaya ızın vermyıecek olması endenıyle gladyus haraketler ulkemıze fazla etkı etmemektedır.
Zaten yapımcılar ölüm tehdidi aldıklarını açıkladılar diye biliyorum ben. Ben anlatlanların gerçek olduğuna inanıyorum...
Nemesis[Berk] : @Michaell

Gerçekçi düşün.. Bu filmin reklamları yayınlanmaya başladığından sonra filimi çekicek kişiler ortadan kaybolursa gladio veya başka örgütlerin üzerine daha çok gidilir.


Onun reklamı da ne yayınlanır ya o zaman :) Gerçekte böyle birşey olsa yayınlatırlar mı ?
komünistleri öldürüp de ne geçmiş bu ülkenin eline ? Sadece öldürülen sayısını arttırmaktan başka birşey yapmaz !
Silindi
Master
8.5
Gladyo, Türkiye'ye has bir tabir değil. İtalya'da ortaya çıkmış bir şey iken birileri bunu aldı, ülkemizdeki yapıya zarar vermek için Türkiye'ye monte etti. Gladyo diye tabir edilen ve Türkiye'de 'Özel Harp'e yakıştırılan, öyle sürekli sevk ve idare edilen organize bir yapı yok. NATO'nun askerî harekâtı, gizli servisleri ve gayr-i nizami dediğimiz unsurları için kurulmuş bir yapı var. Askerî harekâtlarda bunlar dikkate alınır. Türkiye harbe girdiğinde sadece ordu mu savaşacak? Hayır. Herkes üzerine düşen görevi yapacak. Türkiye işgal edilirse, işgal edilmiş topraklarda direnişi organizeli şekilde yürütmek ve bunun da hazırlığını şimdiden yapmak gerekir. Hazırlığı olmayan bir hareketin başarı şansı olamaz. Futbol takımı bile antrenman yapıyor. Dolayısıyla, bu kağıt üzerinde yapılan bir planlamadır.Ergenokon konusuna gelelim arkadaslar ,bu orgut ne bir derin devlettir nede bir Gladio(Gladyo)dur.. Sadece bu orgut kendini bu yapilanma icin adamis sistemdir.


Ve bu az sonra yazicagim konu ise bir alintidir. "'Çakıcı'yı dönmesi için ben ikna ettim'

Uzun yıllar Özel Harp’te ve MİT’te çalışan Yavuz Ataç, Gladyo'dan Alaattin Çakıcı’nın kullanıldığı özel operasyonlara ve Mehmet Eymür’ün iddialarına kadar birçok konuda açıklamada bulundu.
Türkiye Gladyo'yu ilk kez, 3 Mayıs 1990 günü üç İtalyan jandarmasının Kuzey İtalya'da, şüphelendikleri bir araçta arama yapmak için bagajı açmalarıyla başlayan olaylar sırasında duydu. " Bu yapilanma gercektir ancak baglantisi gercekten İtalya Gladyosu ile alakasi varmi bilemiyorum.


simdilik yeterince anlamissinizdir zannedersem..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.