Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Novice
12.5
Pazartesi günlerini tekrar sevdiren dizi =)

Türkiye'de daha önce görülmemiş şekilde çok farklı bir tarzı olan bir dizi.Absürd komediyi az gördüğümüz için midir bilinmez bana çok iyi uyguladıklarınnı düşünüyorum.

Dizi hikayesi aslında iki gencin birbirine aşık olmasına rağmen izleyiciler diziyi çok fazla özgün buldular.Yapımcısının dediğine göre anti-kahraman tipli karakterlerin mevcut olmasından dolayı insanlara farklı geldiğini düşünüyor.Bana göre artık diziler UO sunucuları gibi birbirinin kopyası olmaya başladıkları için farklı geliyor.

İlk 29 bölüm büyük bir aşk hikayesi iken sonradan çekilen 16 bölüm biraz arada kalmış amacından sapmış ama hala aynı tatta olan benim gibi tekrarları sevmeyen biri olarak diziyi üçüncü kez izletmeyi başardı.

Ayrıca yayınladığı olan kanalı ilk kez bu kadar açık ve sert biçimde eleştirmesi benim için diziyi bundan sonra ne olursa olsun özel yapacaktır.Dizi müzikleri ise tarif edilemeyecek kadar özenli ve uygun seçildiğini de belirtmek isterim.

Bu kıza kadar

Yalan

NOT: İlk29 bölüm ile diğer bölümleri ayıran kısım Leyla karakterinin diziden kovulmasından dolayı hikaye değişikliği yapılmıştır.
Her bölümde ayrı bir keyfi var bu dizinin. Mecnun'un kendine has konuşması üzerime yapışıyor bazen. "Acaba?" "Nasıl?" kelimelerini söylerken bile kendimde mecnunlık hissetmiyorum değil :) Diziden kovulan Ezgi Asaroğlu, diziyi izlemeye başlama sebebimdi :) O gittikten sonra bile hiç bir şekilde izlememe gibi bir durumum olmadı.

Ayrıca, her kararkterin kendine has hareketleri ve bunları insana masumca göstermesi daha fazla izlemeye teşvik etti.Örneğin, İsmail Abi'nin giyim tarzı ve içindeki masumluk, bir çok duygusal seyirciyi bağladı diziye.

Konuşma tarzı olarak her ne kadar Mecnun ön plana çıksa da, İskender'in "dedeee dede" diye seslenişi, Erdal Bakkal'ın "bakkalım ben bakkal, erdal bakkal" demesi, İsmail Abi'nin "senin ağzından çıkanla, kulağının duyduğunun bir olmadığının farkında mısın?" diye serzenişi diziye bir çok renk katıyor.

Kesinlikle tavsiye edeceğim dizilerden bir tanesidir.
Novice
12.5
Büyük bir ayrıntı atlamışım.

Bu dizide gülme efekti kullanılmıyor =)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.