Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.


Ridley Scott yönetmenliğinde başrollerinde Russell Crowe ve Cate Blanchett'ın yer aldığı güzel bir film. Konunun herkes tarafından bilinmesi ve son uyarlanışının yaklaşık olarak 15 yıl önce yapılmış olması nedeniyle fazla merak uyandıracağını düşünmüyorum. Çok büyük beklentilerle gitmediğiniz sürece yaklaşık olarak 2,5 saat boyunca filmden keyif alacaksınız. Russel Crowe; Kevin Costner'ın bir önceki uyarlamada oldukça beğeni toplayan oyunculuğunu yerle bir eden bir performans sergilemiş.

Official Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=5Vg2MHkGVUo

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2010-05-16 15:23, 13 yıl önce)
baktımda fragmana cesur yürek tarzı bişiler galiba ya robin hood genelde öle ormanda eleman avlar burda ordusu falan var =)
suyu çıktı artık :)
Benim bildiğim saçı uzundu bu adamın ama bu filminde medeniyet görmüş sanırım =).
İzleme zahmetine girilecek bişey değil gider merlin izlerim daha iyi :D.
bugün 3 saatlik arasız sınavın ardından kafa dağıtmak için gideyim dedim. robin hoodun o ormanda zenginleri yağmalayıp fakire vermesi gibi klasik hikayesinden ziyade, neden bu şekil bir yönteme başvurduğunu vs. açıklamaya calısıyor. izlemesseniz bişey kaybetmessiniz :)
Evet doğru bir ifade. Temel olarak konu kaymond'ın belirttiği şekilde. Yani bildiğimiz Robin Hood karakterine nasıl dönüştüğü ile ilgili zira filmin sonunda olan şey bu. Bu kadar bütçe ve kaliteli oyuncularla farklı bir senaryo harmanlansaydı daha fazla arzulanan bir film ortaya çıkabilirdi. Büyük bir gişe hasılatı yapmasını bekleyen yok ancak bu faktörler filmi kötü bir film yapmıyor yinede keyif alabileceğiniz bir film olduğunu düşünüyorum.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.