Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Vizyondaki Filmler Hakkinda Bilgileri Burdan Bulabilirsiniz ..
Utopia
Utopía



3 Eylül 2004

María Ripoll

Leonardo Sbaraglia
Najwa Nimri
Tchéky Karyo
Devamı var.

Gerilim

İspanya-Fransa 2003

103 dak.

https://www.utopialapelicula.com/




Geleceği görme yeteneğine sahip olan Adrian, bu yeteneğinin farkına kendi ebeveynlerinin ölümünü görerek varmıştır. Bu sarsıcı fark ediş nedeniyle, pek çok insanın sahip olmak isteyeceği bu özellik, onun yaşamını kâbusa çevirmektedir. Üst sınıf bir İspanyol aileden gelen Angela idealist bir genç kızdır ve Güney Amerika'daki bir gerilla grubuna katılmak üzere ailesiyle tüm bağlarını koparmıştır. Eski bir polis memuru olan Herve, sorgulama teknikleri konusunda uzmanlaşmıştır. Karısı ve kızının feci bir şekilde öldürüldüğü bir olaydan sonra polisliği bırakmış, yaşadığı bu acı olaylar sırasında aynı zamanda görme yeteneğini de kaybetmiş ve yaşamının geri kalanını, günden güne daha fazla güç kazanan tarikatlar tarafından rehin alınan insanları kurtarmaya adamıştır. Birbirinden çok farklı uçlarda yaşayan bu üç insan 'Utopia' adlı garip bir topluluk vesilesiyle Madrid'de birbirlerinin bulacaklardır...


______________________________________________




İnfazcı
The Punisher



24 Eylül 2004

Jonathan Hensleigh

A. Russell Andrews
Omar Avila
James Carpinello
Devamı var.

Suç-Aksiyon

ABD - Almanya 2004

124 dk.

https://www.punisherthemovie.com/




Özel ajan Frank Castle istediği her şeye sahiptir: İyi bir aile, mutlu bir hayat ve hareketli bir iş. FBI için çalışan Castle son görevin ardından uzun bir süreliğine Londra'ya taşınacak, karısı ve küçük oğluyla sakin bir hayat sürecektir. Castle'ın son görevi başarıyla sonuçlanır. Ancak ölen uyuşturucu satıcıları arasında yerel mafya lideri Howard Saint'in oğlu da vardır. Saint, oğlunun ölümünden sorumlu olan ajanın izini bulmakta gecikmez. Castle'ın tüm sevdikleri Saint'in adamları tarafından öldürülür. Öldü sanılan Frank şans eseri hayatta kalır. Sevdiklerini elinden alanlardan intikam almaya and içer. Artık o hem yargıç, hem jüri, hem de cellâttır. Artık o yanlış yapanlarla savaşan tek kişilik bir ordudur.

______________________________________________



Yeniden Sev Beni
Reconstruction



24 Eylül 2004

Christoffer Boe

Nikolaj Lie Kaas
Maria Bonnevie
Krister Henriksson
Devamı var.

Dram - Romantik

Danimarka 2003

90 dak.




Hayatının - aslında aşk hayatının - tek bir gün zarfında, en münasebetsiz anlarda kaderin el atmasıyla, birkaç kere açıklanamaz, mantıksız bir şekilde yeniden düzenlendiğini gören Danimarkalı genç bir adamın ele avuca sığmayan öyküsü. Kopenhag'da, yeni kitabını piyasaya sürmeye hazırlanan kendinden yaşlı kocası August yalnız başına kalıp yazmak isteyince, Aimée sokağa çıkar. Bu sırada, genç fotoğrafçı Alex ile sevgilisi Simone de dışarıda yemek yemiş, eve dönmektedir. Kalabalık bir istasyonda Simone'yi bekleyen Alex'in gözü, peronda Simone'den farklı, ama onu andıran güzel bir kadın olan Aimée'ye ilişir. Trende onu bir kez daha görünce de, Simone'ye bir açıklama yapmaksızın, içgüdüsel olarak kadının peşinden koşar. Aimée'nin ardından sokakları kateder ve bir bara girer. Orada oturup sanki çoktandır tanışıyorlarmışçasına sohbete koyulurlar. Anında kadına vurulan Alex, onunla birlikte otele gider. Ertesi sabah Alex ve Aimée birlikte uyanır ve daha sonra buluşmak üzere sözleşirler. Ama Alex'in hayatı bir gecede değişivermiştir: Evi artık eski yerinde değildir, dostları onu tanımaz, işin kötüsü, sokakta gördüğü Simone de onun kim olduğunu bilmemektedir. Alex hemen Aimée'yle buluşmaya koşar, hiç değilse onun gerçek olduğunu ümit etmektedir.

______________________________________________


Fil
Elephant



16 Temmuz 2004

Gus Van Sant

Eric Deulen
Alex Frost
John Robinson
Devamı var

Dram

ABD yapımı 2003

81 dak.

https://www.elephantmovie.com/




Amerikalı yönetmen Gus Van Sant'in 2003 Altın Palmiye ödüllü ünlü Colombine Lisesi katliamından esinlendiği film, sıradan gençlerin şiddet kullanmalarıyla sona eren sıradan yaşamlarına odaklanıyor. Amerika'da bir lisenin içindeki okul çağının klasik önemli olayları çerçevesinde geçen film, lisede deneyimlenen arkadaş edinme ve sosyalleşme çabaları karşısında yalnızlık temasını da anlatıyor. Sant, bizi, kesinlikle taraf tutmayan, basit bir nedensellik tuzağına düşmeyen bir anlatımla adım adım Columbine Lisesi Katliamı'na götürürüken, aynı zamanda gençlerin suça itilmelerine sebep olan toplumsal hayatı içeriden bir bakışla resmediyor.


______________________________________________


Şrek 2
Shrek 2



27 Ağustos 2004

Andrew Adamson , Kelly Asbury , Conrad Vernon

Mike Myers
Eddie Murphy
Cameron Diaz
Devami Var Buraya Sığmaz..

Animasyon-Macera

ABD 2004

93 dak.

https://www.uip.com.tr




2001 yılının Oscar ödüllü olan ilk filmin bittiği yerden yerden başlayan Şrek 2 Şrek, Prenses Fiona ve Eşek, bataklıklar dünyasından çıkıp bambaşka ülkelerde yepyeni maceralara yelken açıyorlar. .
Ürkütücü görünümlü ama iyi yürekli kahramanımızı bu kez çok daha büyük bir engel bekliyor: Sevgili eşinin vatanı olan Uzak Ülke'ye giderek kayınpederi ve kayınvalidesiyle tanışmak...

Shrek ile Fiona balayından dönmüştür. Fiona'nın ailesinden gelen bir davet mektubuyla karşılaşırlar. Fiona'nın kral babasıyla kraliçe annesi, yeni evli çifti Uzak Ülke'ye davet etmektedir. Bunun üzerine yanlarına Eşek'i de alarak yola çıkarlar.

Kral ve Kraliçe de sevgili kızlarının ve hiç tanımadıkları damatlarının (yeni Prens) dönüşünü heyecanla beklemektedir. Ancak her ikisi de yeni damatlarının dış görünümüne hazırlıklı değildir. Üstelik sevgili kızları da çok değişmiştir.
Şrek ile Fiona'nın bilmediği bazı gerçekler vardır. Bu sürpriz evlilikle birlikte Fiona'nın kral babasının geleceğe yönelik planları suya düşmüştür. Bunun üzerine o ana kadar ki bütün gelişmeleri tersine çevirebilmek için Fiona'nın Peri Vaftiz Annesinden, Yakışıklı Prensten ve ünlü canavar avcısı Çizmeli Kedi'den yardım ister.


______________________________________________


Fahrenheit 9/11
Fahrenheit 9/11



10 Eylül 2004

Michael Moore



Belgesel

ABD 2003

112 dak.

https://www.fahrenheit911.com/




Michael Moore'un Altın Palmiye ödüllü belgeseli, Amerikan Başkanı George W. Bush'u ve Irak politikalarını sert biçimde eleştiriyor. Cannes'da ayrıca Uluslararası Film Eleştirmenleri (FIPRESCI) ödülünü de kazanan film 'baba' Bush'un icraatlarını 'komplo mantığıyla' sorgulayor. Irak Savaşı'nın perde arkasını irdeleyen belgesel, Bush ailesiyle El Kaide terör örgütü lideri Usame bin Ladin arasındaki gizli ilişkiler deşifre edilmeye çalışılıyor. Bush yönetimini yerden yere vuran belgesel, bu nedenle ABD'de gösterime girememiş ve ilk kez Cannes Film Festivali'nde izleyiciyle buluşmuştu. Amerika'nın 11 Eylül sonrası politikasını sertçe eleştiren bu filmiyle Altın Palmiye kazandıktan sonre "Bu ödülle filmin Amerikan halkının da izleyebilmesi için bir şans verdiniz, nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Ödülü Kızıma, Amerikalı ve Iraklı, tüm dünya çocuklarına adıyorum" diyen Moore'un filmi sonunda tüm engellemelere karşın Temmuz ayında ABD sinemalarında gösterime girdi ve büyük gişe başarısı kazandı.


______________________________________________


Terminal
The Terminal



10 Eylül 2004

Steven Spielberg

Tom Hanks
Catherine Zeta-Jones
Stanley Tucci
Devami Varda Burya Sığmaz..

Komedi-Dram

ABD 2004

128 dk.

https://www.theterminal-themovie.com/




Steven Spielberg'ün gerçek bir olaydan esinlendiği film, Doğu Avrupa ülkelerinden birisinden New York'a gelen Viktor Navorski'nin (Tom Hanks) öyküsünü anlatıyor. Amerika yolundayken ülkesinde askeri darbe olması üzerine Viktor, New York'un JFK Uluslararası Havaalanında mahsur kalıyor. Pasaportu artık geçersiz olduğu için Amerika'ya girme hakkını yitirmiş durumda. Ülkesindeki savaş bitinceye kadar havaalanı terminalinin transit yolcular salonunda beklemek zorunda.

Viktor'un havaalanında haftalar süren bekleyişi devam ederken çok değişik insan manzaralarıyla karşılaşıyor. Terminal binasının içine sıkıştırılmış bu dünyada her türlü mantıksızlık, anlamsızlık, cömertlik, hırs, eğlence, statü mücadelesi, beklenmedik rastlantılar yaşıyor hatta güzel bir hostesle (Catherine Zeta-Jones) romantik ilişki bile yaşıyor.

Ancak Viktor'un oradaki zoraki varlığına sıcak bakmayanlar da var. Bunlardan birisi de Stanley Tucci 'nin canlandırdığı havaalanı yetkilisi Frank Dixon. Viktor'un varlığını bir türlü kontrol edemediği bürokratik bir facia olarak gören Frank Dixon, bu sorundan bir an önce kurtulmanın çaresini bulmaya çalışıyor. Dünya politikasının iyice karmaşıklaştığı şu günlerde gündeme pek uyan ironik bir film.

______________________________________________



Kedi Kadın
Catwoman



10 Eylül 2004

Pitof

Halle Berry
Benjamin Bratt
Sharon Stone
Devamı var ama sığmaz buraya..

Fantastik - Aksiyon

ABD 2004

https://catwoman.warnerbros.com/




Sürekli insanları mutlu etmek için çırpınan Patience Philips (Halle Berry), kayda değer yeteneğini, Hedare Beauty kozmetik şirketinde grafik tasarımcısı olarak çalışarak heba etmektedir. Dev şirket, despot George Hedare (Lambert Wilson) ve soğuk görünüşlü süper model karısı Laurel (Sharon Stone) tarafından yönetilmektedir. ürünün gerçek olamayacak -kadar güzel- olduğuna kulak misafiri olan Patience'ın sakin yaşantısı sonsuza dek değişecektir. Olabilecek en kötü zamanda, en kötü yerde bulunan Patience, Hedare'in sırrının güvende olması için öldürülür.
Ama her şey bitmemiştir. Gizemli güçler tarafından hayata döndürülen Patience, kendine geldiğinde artık tek bir kişi değildir. Birdenbire güç, çeviklik ve aşırı hassas duyulara kavuşmuştur. Artık sadece Patience değil, iyi ile kötü arasındaki tehlikeli çizgide hassas dengeyi koruyan çekici bir yaratıktır: Kedikadın'dır. Ama Kedikadın'ın kahramanlıkları kısa sürede Patience'ın yakışıklı dedektif Tom Lone'la (Benjamin Bratt) filizlenmeye başlayan ilişkisini karmaşık hâle getirir.


______________________________________________



Yazı Tura
Yazı Tura



24 Eylül 2004

Uğur Yücel

Kenan İmirzalıoğlu
Olgun Şimşek
Erkan Can
Devamı..

Dram

Türkiye 2004

102 dak.

https://www.yaziturafilm.com/




Yıllardır kamera arkasına geçmesini beklediğimiz Uğur Yücel'in 90'lı yıllarda Türkiye'de terör yüzünden yaşanan trajik olaylardan yola çıkarak senaryosunu yazdığı "Yazı Tura", 'tokat gibi' diye nitelendirebileceğimiz, sert bir film. Nevşehir Göreme'de yaşayan bir futbolcu olan Şeytan Rıdvan'la, İstanbul'da babası ile birlikte yaşayan Hayalet Cevher, Güneydoğu'da askerliklerini birlikte yapmışlar ve pek çok şey paylaşmışlardır. Yaşadıkları psikolojik çöküntünün yanı sıra, yaşamlarını topyekün değiştirecek fiziksel izler alarak ateskerelerini alırlar. Çocukluğundan beri büyük bir futbolcu olma hayali kuran Rıdvan, mayına basması sonucu sağ bacağını kaybetmiştir; Cevher ise, aynı patlamada sağ kulağını yitirmiştir. Evlerine geri döndüklerinde, hiçbir şeyin, hiçbir kimsenin bıraktıkları gibi olmadığını göreceklerdir.


______________________________________________


Sky Captain ve Yarının Dünyası
Sky Captain and the World of Tomorrow



24 Eylül 2004

Kerry Conran

Jude Law
Gwyneth Paltrow
Angelina Jolie
Devamı..

Bilimkurgu-Aksiyon

ABD - İngiltere 2004

107 dk.

https://www.skycaptain.com...




Macera, İkinci Dünya Savaşı öncesinde, 1930'ların sonlarında araştırmacı muhabir Polly Perkins'in (Gwyneth Paltrow) ünlü bilim adamlarının gizemli bir şekilde ortadan kayboluşunu araştırmasıyla başlar. O sırada New York'u dev robotlar kaplamaya başlar. Gizemli kayboluşlar ve robotların istilası arasında bir bağlantı olduğu açıktır. Dünyanın geleceği açıkça tehlikededir. Polly'nin yardımına, eski sevgilisi kahraman pilot Sky Captain(Jude Law) yetişir.
Bu korkusuz ikilinin amaçları, dünyayı yok etmeyi planlayan çılgın bilim adamı Dr. Totenkopf'u durdurmaya çalışmaktır. Polly ve Sky Captain'a en büyük desteği ise suda ve havada savaşabilen amfibianların lideri Franky Cook (Angelina Jolie) ve teknik deha Dex(Giovanni Ribisi) verirler.
Yönetmenliğini Kerry Conran'ın yaptığı film, kendine özgü retro-bilim kurgu tarzıyla etkileyici görsel efektler kullanılarak elde edildi.


______________________________________________
Yukarda yazdigin filmlerin yarisina baktim ve gercektende guzel filmler..ama benim size bir tavsiyem olacak SAW diye bir film var bunu bulun ve bakin.. film gercekten psikopat filmi Uyari:Filme sakin karanlikta yada geceleyin bakmayin :) Bu arada sizin Turkiye de freeserver lar varmi bilmem ama ben burada yeni cikan bir filme 1 hafta sona bakiyom :P ve senede inanin 200 e yakin film seyrediyorum...siz bana merak ettiginiz filmin adini yazin size bakilmaya deger olup olmadigini soliyecem...Mesele bu Sky Captain ve Yarının Dünyası filmi tam bir rezalet sakin vaktinizi onunla bosuna harcamayin onun yerine Tom Hanks in animasyonu olan ThePolarExpress e bakin film gercekten maniak Finding Nemo ya falan baktiysaniz ve hosunuza gittiyse bu filme bayilacaksiniz...
Saw gerçekten güzel ama ona benzer bir çok film var mesela The MAchinist yeni bir film. Saw tarzı ama daha vizyona gelmedi ama bulursanız alın
Silindi
Members
0
Valla Machinist 2 aydır bizim cdcide var :D

neyse konuya uygun olarak vizyon fimlerinden izleyipte beğendiklerimi yazim..

Electra,BeColl,Hostage,Çevirmen çevirmeni size tavsiye ediyorum hepsi güzel ama çevirmenin konusu filan bulmaca tarzı olması gerçekten harika bir film yapmışlar Nicole Kidman'nın güzelliğide ayrı tabii (: şimdi After The Sunset iniyo bakalım o nasıl bir film.ayrıca şuan vizyonda olmayan Starsky&Hutch ta güzel bir film..Constantinide indirdik ama bi tane adam gibi altyazısı yok.kısaca son 5 günde nerdeyse vizyondaki filmlerin yarısını indirdim..Hepside güzel filmler..
Walla aslında gerçekten güzel filmler var Machinist güzeldir.Boogeyman gelicek şimdi onuda izleyin oda güzeldir
Silindi
Members
0
After The Sunset'ide izledim dün gece güzel sürükleyici bi macera filmi..
otomatik portakal suxx
şu aralar Cennetin Krallığını tek geçerim..
nede olsa Orlando Bloom oynuyo..
adam yuzuklerın efendısı karayip korsanları truva sımdıde cennetin krallıgında oynuyo.. dagıttı ortalıgı
o kim yaw Lotr ve karayip korsanlarini izledimde nasi bişey yada lotr da adı ne hatırlatırmısın ?
legolas laa. karayipte elizebethin sevgilisi. sporrowun yanındakı adam. truvada truva krallgındakı hectorun kardeşi.. Cennet Krallıgındada başrolde
hhehe hatırladım tamam tamam biliyorum hani şu demirci olan (blacksmith :D)
:d hee bu yenı fılmdede blacksmith.. sonradan savaşcı oluyo cıkıyo..
ppffffffff :D
walla gerçekten güzel olmuş film.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.