Tayvanda ilginç olay ; 4 yaşındaki çocuk abisiyle birlikte babasının cebinden sigara çalmaya başlamış. Bunu aylardır fark edemeyen baba bir gün görünce çok şaşırmış. 9 yaşındaki oğlu sigarayı bırakmasına ikna eden baba 4 yaşındaki cocuğu ikna edemezken doktora başvurdu. Şu anda rehabilatasyon merkesinde tedavi gören 4 yaşındaki çocuk doktorları hayretler içinde bıraktı.Şu anda sigarakolik olan 4 yaşındaki çocuk özel doktorlar ilgileniyor.
Tüm doktorlar bunun sebebini aylardır farkedemeyen babaya bağlıyolar . 4 yaşındaki çocuk 3 haftadır rehabilatasyon merkezinde hala tedavi görmektedir.
Abi oncelikle ailede sigara icen olmamasi lazim baksana babanin cebinden yürütmüs.
ya yok böyle çocukların kafasına sıkıcaksın sonra ailesinin :) ne biçim insanlardır bunlar ya 4 yaşında bide 9 yaşındaki oğluda içiyormuş ben olsam direk aile katliamı :)
Silindi
Expert
4.6
hahaha super çocuğun poz verişi harika bayıldım euhehehe
:D:D
Lan ben 4 yaşındayemek yiyemiodum su içerkende boğulcak igbi oluodum :D
bişey demeyecem
Death_Rider : Lan ben 4 yaşındayemek yiyemiodum su içerkende boğulcak igbi oluodum :D


:D
harbi ha 4 yaşında sigara ? ben hatırlıyorum babam çok içio die merak ederim babam küçükken bi kere denetmişti ki 4 yaşından büyüktüm geberiodum bu tiryaki olmuş
Garip bir olay hiçmi farketmemiş yuh yanı ben bıle bır kere eskı bılgısayarımın dısket surucusunun kablosunu yanlıs bagladım dıe dumanlar cıktı annem + babam + abim hepsi geldi sordu bu koku ne dıye :D

ehuheuheu resım manyak harbiden :D:D:D
Death_Rider : Lan ben 4 yaşındayemek yiyemiodum su içerkende boğulcak igbi oluodum :D

Helal ya su icerken bogluyor gozumde canlandirdimde nasil acaba :D:D:D
Çocuk karizma yanlız =)
bwuhahaha ?
Nuri Alço Gibi

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.