Öncelikle herkese kolaylıklar dilerim.
İzmir'de yaşıyorum ve bir firmanın yöneticisiyim. 40 yaşına az bir zaman kala tekrardan kaşıntılarımın tutması ile birlikte soluğu burada aldım :) ultimayı kendimi bile bilmez yaşlarda çocukken nova ya da adını hatırlayamadığım daha eski zamanlarından beri oynuyorum.
Bende hemen hemen bizim yaşlarda olan herkes gibi belirli bir yaştan sonra hayat mücadelesi sebebi ile bıraktım geri başladım, ara verdim geri başladım derken serüven bugünü buldu ve son 2-3 yıldır da hiç oyuna girmedim sayılır.
Daha önceleri birkaç sunucu açma ve birkaç sunucuya da ortak olma fırsatım oldu. Bunlar isimleri zamanında duyulmuş sunucular şu an o konulara çok girmeyeceğim. Örn; amentes gibi. Eskiden tüm mapı kendim yaparken şu an açık söylemek gerekirse 10 komuttan fazlasını hatırlamıyorum :)
Şimdilerde ise boş vaktim oluşması ve profesyonel olarak süreci ilerletme isteğim ile birkaç atılım yaparak bu yazıları yazma kararı aldım.
Bugün itibari ile 1 yıllık peşin ödeyerek 16 CORE 48 GB Ram özelliklerinde türkiye'de güzel bir firmadan sunucu kiraladım. Ek olarak, eğer kafamdaki PVP sunucusunu hayata geçiririm diyerek ismini almasınlar diye de 3 farklı uzantısını alan adını kayıt ettim.
Şu ana kadar biraz yol almış oldum.
Buraya kadar yazdıklarımdan zaten konunun nereye geleceğini anlamışsınızdır. Bundan sonrası için direkt kitabın ortasına geliyorum.
Dediğim gibi İzmir'de yaşıyorum ve güvenilir bir ekip ile birlikte güzel işler yapmak istiyorum. İzmir'de yüz yüze tüm kardeşlerimi/abilerimi ağırlamaya hazırım. Kafamdan geçen şey güzel bir PVP sunucusu kurmak ancak şu an aktif olan bir sunucu farklı teklifler ile de gelirse bu konuyu da değerlendiririm. Amacım PVP ancak RP-PP için de sıcağım soğuk değilim.
Abilerim/kardeşlerim, güvenilir ve sağlam birkaç scripter arkadaş ile birlikte bu serüveni güzelleştirmek istiyorum.
Sunucu 1 yıllık alındı,
Alan adı 3 farklı uzantısı ile birlikte alındı,
Connector/client ücreti tamamen bana ait,
İnstagram/Adwords Vb. Tüm reklam ücretleri bana ait,
Eğer sunucudan bir gelir elde edersek de scripter arkadaş ile %50 - %50 paylaşmaya açığım.
Bu aşamada beraber yürüyeceğimiz scriptler arkadaşlardan herhangi bir maddi beklentim kesinlikle bulunmuyor. Şu an zaten sunucu ve alan adlarını 1 yıllık olarak satın aldım.
Özet ile;
Yeni bir PVP - RP/PP sunucu oluşturma ya da aktif olan sunucularınız için bir teklifiniz oluır ise bana ulaşmanız durumunda güzel bir toplantı ile ve mümkünse izmir içerisinde olursa yüz yüze tercih sebebim olarak sizler ile bu konuyu şekillendirmek isterim.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
İyi çalışmalar.