Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Bir işsiz Microsoft’un temizlikçi için verdiği iş ilanına başvurur. Personel şefi kısa bir iş görüşmesini takiben ve test (yer temizletme) yaptıktan sonra şunu söyler: “- İşe kabul edildin, bana email adresini ver, sana başlama tarihini ve getireceğin evrakları bildireceğim” Adam boynu bükük bir şekilde bilgisayarının ve tabii ki emailinin olmadığını söyler. Personel şefi bu durumda, yaşayan birisi olarak düşünülemeyeceğini ve yaşamayan birisini de işe alamayacağını yüzüne vurur.

Adam ne yapacağını bilmez ve kırgın bir şekilde ve cebinde sadece 10$ ile dışarı çıkar. Sebze Haline gidip 10 kg domates almaya karar verir. Kapı kapı dolaşarak domatesleri satar ve sermayesini iki katına çıkarır.
Bu işi üç kere daha yapar ve sermayesini 160 $’a yükseltir. Artık bu şekilde yaşamını devam ettirebileceğine kanaat getirir. Her sabah evinden biraz daha erken çıkar ve daha geç döner… Hergün parasını katlamakla meşguldür artık.

Kisa bir zaman sonra bir el arabası satın alır, daha sonra bunu bir kamyonla değiştirir. Bir süre sonra bir sevkiyat filosunun sahibidir artık.

5 yıl sonra adam ABD’nin en büyük gıda distributoru olmuştur. Artık ailesini geleceğini düşünür ve bir hayat sigortasına başvurur. Görüşmenin sonunda sigortacı teklifini göndermek üzere email adresini ister. Adam email adresininin olmadığını söyleyince sigortacı şöyle der: ” - Çok tuhaf, bir emailiniz olmadan böyle bir imparatorluk kurmuşsunuz, hele birde emailiniz olsaydı ne olurdunuz kim bilir.. ”
Adam düşünür ve şöyle cevap verir : “- Microsoft’da temizlikçi olurdum.”


Mükemmel bir yazı :)
Güzelmiş :)
Beğendim bende gerçek bir öykü sanırım
Wash adam ne etmiş oyle iyki e-maili yokmuş :)
Süper Ya : ) E-Mailsiz İmparator :D
:yes
Taçsız kral :D
Zuhahahha cidden komikmis :D:D:D
Hoşuma gitti Waow :)
Ya emege yazıq ya bız o kadar kasalım ugrasalım sız bole yapınız cevap yazsana bunada haklımıyım haksızmı buna cevap yaz mack
Mack forumda belirtmiş.Başka topiclere sıçratma.Değer verilmiyor ise oynama..
Güzelmiş :)
Süper ya :) cebimdeki 10 ytl ile domates alcam :D:D
Arkadaşlar hoş ama bu gerçek yaşanmış bir olay :):):)

Banada arkadaşlar anlattı...
Kendini yolunu çizmek en doğrusuydu..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.