Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Filenin Sultanları&񗝉nın yıldızı tesettüre girdi

Vakıfbank Güneş Sigorta Bayan Voleybol Takımı&裟nın milli oyuncusu Aysun&裟a tesettüre girdiği haberinin ardından ulaşılamadı. Telefononu kapatan Aysun&裟un voleybolu bıraktığı öğrenildi.

Vakıfbank Güneş Sigorta Kulübü Bayan Voleybol Takımı&񗝉nın Şube Sorumlusu Tayfun Özeren, tesettüre girdiği iddia edilen oyuncuları Aysun Özbek&񗝉in şu anda izinli olduğunu, bu oyuncuyla önümüzdeki hafta görüşeceklerini söyledi.
Özeren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, telefonunu kapatan Aysun&񗝉a şu ana dek ulaşamadıklarını belirterek, "Şu anda bir şey söyleyemiyoruz. Kapanıp kapanmadığını da bilemiyorum. Telefonunu kapatmış, kendisine ulaşamıyoruz. Zaten şu anda izinli. Bizimle bir yıl daha sözleşmesi var. Önümüzdeki hafta Aysun ile görüşüp, bu konuyla ilgili bir açıklama yapacağız" diye konuştu.

Tesettüre girdi!

Voleybol Milli Takımımızın yıldız oyuncusu Aysun Özbek tesettüre girerek kapandı. Şimdi voleybolu bırakıp bırakmayacağı, devam ederse maçlara nasıl bir formayla çıkacağı merak ediliyor.

Voleybol camiasında tesettür şoku yaşanıyor. İddialara göre Voleybol Bayan Milli Takımı&񗝉nın ve Vakıfbank Güneş Sigorta&񗝉nın yıldız oyuncusu Aysun Özbek tesettüre girdi. Star TV&񗝉de yer alan habere göre, Aysun Özbek bir süre önce Çamlıca&񗝉da bir grup kara çarşaflı kadınla tanıştı. Bu grupla sık sık buluşmaya başlayan ünlü voleybolcu onların görüşlerinden etkilenerek kapanmaya karar verdi. Bu karar sonrası Aysun Özbek&񗝉in eşiyle de arası açıldı. Milli voleybolcu Yeşilköy&񗝉de bulunan evinden ayrılarak Ataşehir&񗝉e taşındı.

Özbek voleybol camiasında şok etkisi yaratan bu kararı sonrası soruları yanıtlamak istemedi yalnızca kararına saygı gösterilmesini istedi.


Video Yu İzLemek İcin Tıkla
Karşı Devrim yaklaşıyor...
Polemok yaratıcı bi başlık açmaktan ne zevk alıyorsunuz.Girer,girmez.Türkiye bildiğim kadarıyla halen bir demokratik devlet ise bunların büyütülmesi gereksizdir.:no
ZoLLy : Polemok yaratıcı bi başlık açmaktan ne zevk alıyorsunuz.Girer,girmez.Türkiye bildiğim kadarıyla halen bir demokratik devlet ise bunların büyütülmesi gereksizdir.:no


+1
ZoLLy : Polemok yaratıcı bi başlık açmaktan ne zevk alıyorsunuz.Girer,girmez.Türkiye bildiğim kadarıyla halen bir demokratik devlet ise bunların büyütülmesi gereksizdir.:no

Katılıyorum.
Türkiye GerçekLerini Yansıttım asıL Sen PoLemik BasLatıcakSın.
Pyscho_Teller : Türkiye GerçekLeri.


+1 :D
Üzüldüm şimdi Nereden Nereyee yazık yazık
yagiztasel : Üzüldüm şimdi Nereden Nereyee yazık yazık

Bir dakika önce topici şikayet ettim.Geldim buraya aynen şunları yazmıştım :D

Bence bu topic kilitlenmeli.Her an siyasi bir tartışma çıkabilir.
Siyasi topicler açmak, açılmasını teklif etmek ( :D ) siyasi topic odağı haline getirmek ( :D :D ) yasak.

Yazmıştım ama anti koruma türünden bir sayfa açıldı yazamadım.

Şimdi gelelim sanaa....
Ben senin için analiz edeyim istersen.

Üzüntü? Nereden Nereye? Yazık?


Zaman ben siftah ettim ama arkadaşım etmedi ondan alabilirsin diyen Osman'lı esnaflarının zamanıydı.Şimdi birbirinin kuyusunu kazan esnafçılar ortamındayız.

Zaman eşeğini fazla yükledi diye pazara alınmayan tüccarların zamanıydı.Şimdi artık insanlar eşek gibi çalışır çalıştırılır oldu.Bırakın ozaman ki eşeği şimdi eşek oğlu eşek olduk.Keşke ozamanki eşek olabilseydik.


Zaman milletin parasını çalan yöneticilerin en ağır şekilde cezalandırıldığı zamandı.Şimdi çalanlar beyfendi, hanım efendi oluyor.


Zaman hükümdarların tam bir adalet ve vicdan ile ülkeyi yönettikleri zamandı.Şimdi vatandaşına 65 yaşında emekli olmayı reva görenlerin zamanı.


Zaman insanlığın ölmediği bir zamandı.Düşene yardım etmek, haksızın karşısında dikilmek zamanıydı.Şimdi düşene bir tekmede ben atayım düşüncesi var.

Zaman insanların özgürce dolaşabildikleri zamandı.Şimdi İstanbulda yaşayanlar bilir belirli bir saatten sonra bir çok yer teksas gibi oluyor.

Zaman vatana ihanet edenlerin idam edildiği bir zamandı.Şimdi domuz gibi beslendiği bir zaman.


Zaman Ahlaksızlık, dolanbazlık, insan onurunu ayaklar altına alan şerefsizce hareketler (teca..)'in cirit attığı bir zaman.


Zaman İslam'ı tam anlamıyla yaşamak isteyenlerin küçük, cahil, geri kafalı görüldüğü bir zaman.

Haklısın çok yazık.Tüm bunlara ve daha nicelerine üzülmemek mümkün değil.
[topic]1[/topic]
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.