MUĞLA (İHA) - Fethiye ilçesinde meydana gelen kız kaçırma olayı, film sahnelerini aratmadı. Nikah masasından kaçırılan gelini kurtarmak isteyen yakınları, hızla giden aracın üzerine atladılar.

Muğla'da kuaförlük yapan M.B. isimli genç, nişanlısı A.Ş.'nin aile baskısıyla başka biriyle evlendirileceğini öğrendi. Bu haber üzerine çılgına dönen genç aşık, film gibi bir operasyon planı yaptı. Nişanlısını nikah masasından kaçırmayı planlayan M.B., arkadaşlarının da yardımıyla planı uygulamaya başladı. Nikahın yapılacağı gün Alaçat köyüne giden M.B., burada A.Ş. isimli nişanlısını ve yanındakileri köy çıkışından itibaren takip etmeye başladı.

Fethiye'ye gelen ve nikah işlemleri için evlenme dairesine başvuran kız tarafını takip etmeyi burada da sürdüren M.B. harekete geçmek için uygun zamanı bekledi. Beklediği fırsatı bir türlü yakalamayan genç sonunda nişanlısını nikah masasından kaçırmaya karar verdi ve bunu da yaptı. Nikah salonunda yaşanan kısa arbedenin ardından eski nişanlısını alarak salondan çıkan genç, kendisini bekleyen arabaya binerek kaçtı. Kızın yakınları da onları durdurmak için peşlerine düştü.

Kızın erkek kardeşi F.Ş. de hızla giden aracın üzerine atlayarak bir süre aracın üzerinde gitti ancak aracı durduramadı. İki sokak sonra aracın üzerinden düşen kızın kardeşi F.Ş. olayı hafif yaralı atlattı. Kızın yakınları ise feryatlar ederek polisten yardım istedi. Film sahnelerini aratmayan görüntülerin yaşanmasına neden olan olay ciddi bir yaralanma olmadan sona erse de olay savcılıkta sona erdi.

Savcılığa çıkarılan çılgın aşık M.B. ve A.Ş.'nin ailesi karşılıklı anlaşma olduğu için serbest bırakıldı.
Novice
-14.8
eheh

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.