Biliyorsunuz ki bu sene 2.'si düzenlenen "ISTANBUL FASHION WEEK" geçtiğimiz cumartesi günü Hakan Yıldırımın Koton için hazırladığı defile ile son buldu. İstanbul'da Bilgi üniversitesi kampüsünde kurulan 2 adet büyük cadır'larda yapılan defilede bir çok ünlü manken podyumda yer aldı. Bu organizasyon'un amacı Türk tasarımcıların İstanbul'u moda şehrine çevirmek amacıyla düzenlenmesidir. Milano gibi bir çok moda şehrine yetişebilmek amacı ile düzenlenen organizasyonda bizzat kendimde davetliler arasındaydım ve sizlere bu konuda bir kaç şey söylemek istiyorum.

Perşembe ve Cuma gün'ü olan defilelere bazı işlerimden dolayı katılamadım ancak son olarak büyük ilgi gören Hakan Yıldırım defilesinde özel davetliler arasında yer aldım. Hakan Yıldırım geçen senelerde olduğu gibi bu senede Koleksiyonunu Koton için hazırlamıştı. Halk dilinde mağza olarak geçen ve dünya çapında bilinen Koton koleksiyonu çok iyi hazırlanmıştı. Defile 21:00'da başlayıp 21:30'da biterek büyük ilgi gördü. Toplamda 27 mankenin bulunduğu defilede Tülin Şahin baş manken olarak çıktı ve 3 tane seriyi davetlilere sundu. Yeni mankenlerede yer veren bu defile bir çok ünlü mankenin çıktığı defilelerden daha çok ilgi gördü. Koton üst üste sunmuş olduğu ilkbahar/yaz koleksiyonlarından sonra Bilgi Üniversitesindeki bir binayı kapatarak bütün davetlilere mükemmel bir parti sunmayıda ihmal etmedi. Defileden hemen sonra başlayan ve durmaksızın gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden parti'de koton tekstil firması hiç bir şekilde davetlilerden ücret almayarak ve basına açık olarak vermiş olduğu bu parti'de öncelikle benim ve diğer davetlilerin beğenisini kazanmayıda ihmal etmedi.

Kasvetli ortamlardan pek hoşlanmasamda bu organizasyon'a davetiye bulabildiğim gerçekten kendimi şanslı hissediyorum ve mango defile haftasını sabırsızlıkla bekliyorum. Moda'ya karşı pek fazla ilgim yoktu ancak o havayı soluduktan sonra insanların gerçekten giyimine özen göstermesi ve bir moda canavarı olmasında yarar var diye görüyorum.

Hakan Yıldırım için Çıkan haber yazısı:

Koton’a 2010 yazı için bir koleksiyon hazırlayan tasarımcı, yeni lüksü tanıttı.

Hızlı perakende markası Koton’un markasını güçlendirmek amacıyla en önemli avangard tasarımcılarımızdan Hakan Yıldırım’a 40 parçalık koleksiyon tasarlatması İstanbul Moda Günleri’nin en renkli defilelerinden birinin yaşanmasını sağladı.

Yeni lüksü kendi kalıplarında tekrar yorumlayan Yıldırım’ın Koton için hazırladığı parçalar arasında kısa kollu feminen ceket takımlar koleksiyonun en ilgi çeken parçaları oldu. Bedene oturan ultra mini elbiselerin yanı sıra zebra desenli uzun elbiseler ve pullu gece elbiseleri vardı.

Defilenin sonunda tüm mankenlerin topluca giydiği rengarenk saten şortlar gelecek sezonun en çok satacak parçaları olacak gibi duruyor.

Hakan Yıldırım’ın Koton için hazırladığı 2010 İlkbahar/Yaz koleksiyonu seneye baharda satışa çıkacak.
Ben gidicem defileye haberi verdiğin iyi oldu sağol :)
İstanbul moda haftası bitti yalnız bundan sonra ilerleyen günlerde tanıdıklar sayesinde öğrendiğim kadarıyla mango gibi büyük tekstil firmalarının özel defileleri olcak bende sabırsızlıkla beklemedeyim..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.