Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Kadın, 34
Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki 'DANGER' yazısını görüp de "Allah'ın akıllısı, tanker yazacağına danger yazmış" diyen ve arkasından kahkahalarla gülen teyzemi nerelere göndersem acaba?


Erkek, 31
Valide hanım bana aşırı kızdığında "Keşke seni doğuracağıma osursaydım" der. O anda beni derin felsefi düşünceler alır. Demek ki insan ne oldum değil, ne olmaktan kurtuldum demeli.


Kadın, 22
Brokoliye "Profesör" diyen bir anneannem ve arkasından da "Hahaha! Protokole profesör diyor!" diyen bir dedem var. "Onlarla yaşamak çok eğlenceli." diye boşuna demiyor kardeşim.


Erkek, 27
Eşimle tartışıyoruz ve bir müddet sessizlikten sonra "Ben harakiri yapacağım!" diyerek eşim sessizliği bozuyor. "Aman yarabbi, kapandı odasına ne yapıyor bu kadın?" diye kara kara düşünüyorum. Sonra "Yok." diyorum "Kesinlikle yapmaz öyle şey." Ve 15 dakika sonra eşim odadan elinde kağıttan yapılmış bir kurbağa ile çıkıyor. Eh be kadın keşke origami yapsaydın harakiri yapana kadar.


Kadın, 20
Babannemle oturmuş konuşuyoruz; "Sinemaya gidelim mi?" diyorum. "Ben gelmem, zaten halanla gittik hiç beğenmedim." diyor. "Hangi filmdi?" diyorum. Aynı cidddiyetle cavabımı alıyorum. "Yüzüklerin Beyefendisi." Biz ailecek görüşüyoruz, hepsi çok beyefendi büyücüler.


Kadın, 29
Ben alkışları, dar yolda gel işareti yaparak yol verdiğim araç şoförüne istiyorum. Zira kendisi taciz olayına, ''Aman efendim siz gelseydiniz, benim arabam daha geniş, rahat ederdik'' diyerek kibarlık ve konukseverlik katmıştır.


Kadın, 24
Çamaşır makinasını 'Kızım, yavrum' diye hatta okşayarak seven bir anneannem var. Eeee 11 çocuk doğurup büyütüp, 80 yaşıma kadar çamaşırları elimde yıkasaydım ben o makineye bayramda harçlık bile verirdim vallahi!


Erkek, 31
Hep komik itiraflarıma alışmış itiraf.com sakinlerine, danışma babında sormak isterim. Bir arkadaşım bugün yaptığım kürtajlar için, "Düşününce Apo'dan farkın yok, sen de bebek katilisin, o da!" dedi. Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar sorguladığım olmamıştı bu işi. Ağrıma gitti. Savunamadım da kendimi. Ne yapmalıyım?


Erkek, 30
Çalıştığım fabrikada, bekçi köpeklerine Ramazan dolayısı ile oruç tutturan, sonra da daha Ramazan'ın ikinci gününde iftar saatine yakın ısırılan bekçimizi izninizle yerin dibine gönderiyorum.


Kadın, 35
Canlı yayına bir izleyici bağlanıyor, iki oğlunun da da psikolojik sorunları olduğundan bahsediyor. Spiker uzman yardımı alıp almadıklarını soruyor. İzleyici, "Almaz mıyız? Bir sürü psikopatlara götürdük." diye cevap veriyor. Yurdum insanı sen ne kadar tatlısın ya.
:lol:lolÇok fazla yazmıssın ne ben okudum onları ne de başkaları zor okur ama O danger süpermiş o nu okuyan dewamını okumak istemiştir:D
Okuyup okumaları onlara kalmış ben komik buldum :lol
ben biyerde okumuşdum hatırlamıyorum ama gerçekden komik.

iki arkadaş titanic filmine gitmiş.birisinin 2. gidişiymiş filmin tam yarısında filmin sonunu anlatmış çocukda sinirlenip çıkmış film bitmeden halbuki çocuk gemi bi buz dağına çarpıyo üstündeki bütün penguenler ölüyo diye anlatmış :D
:lol:lol
2. ye koptum.:kikirik
TinaTaniq de güselmiş :D
ahaha hepsini okudum super :alkis
xD Komedi Ya xD
gercekten hepsi ayrı komedi :D

ben kopeklere oruc tutturan bekciye koptum :D ısırılmayı haketmıs :D

ahah o kopeklerin oruc tuttugu ıcın cennete gittiklerini dusunemiyorum :D
onlar icin cennetin yarısı kemikle yarısıda kemikleri gomecekleri toprakla dolu olurdu heralde :lol
3.sü hariç gülmedim xD
Hepsi Ayrı Komik Yahu :((

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.