PehLeeOne üyesi avatar
Merhaba arkadaşlar ben meslek lisesi ögrencisiyim mesleki gelişim dersinden herkes bir şey tanıtıcaktı.Bende ultima onlineı ele aldım.Pazartesi sunum yapıcam.Sizce nelerden yararlanmalıyım?Hangi kaynaklardan?Slaytıma neler eklemiliyim falan görüş bildirirseniz cok sevinirim=)
öncelikle oyunun tarihçesini, daha sonra dinamiklerini, daha sonra dünyasını ve karakterleri daha sonra teknik özelliklerini ve en sonunda sunucuyu açıp birtakıp görsel show yapsan bence güzel olur :)
121212 üyesi avatar
biz mesleki gelişim dersinde hep atölye deyiz ve modüllerle işiliyos. senin bölüm ney benimki elektirik elektronik
hoca yada öğretirsen güzel olur :)
Bence sen kendini kaybetmişin hiç atılmakla kasma kendini direk yaz dilekçeni al tastiknameni :D
PehLeeOne üyesi avatar
:) hehe Bölümüm bileşim teknolejileri Noxier yapıcam ya.Baya özendim herkes silkroad falan anlatıcakmış Ultima dedim mön mön baktılar :D
Bir oyunu anlatmaktansa bir programlama dilini veya yararlı bir programı anlatmak daha hoş olurdu kanımca.. en azından sen de bilgilenirdin
Sunumu yaptıktan sonra sınıfın ve hocanın tepkisini bize iletirsin artık :)
Silindi
Expert
14.3
Hocam bakın böyle usjux atıcaksınız. Hocam kesmeyin ! Lütfen. Haa Sınıfımı geçircen ok kes maremde senin olsun gel edit basayım sana :D:D:D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.