Biz 10.000 fame kasalım lord/lady olmak için millet 250 lira versin lord/lady olsun. Adalet?
Lord Genco üyesi avatar
Yemin ederim gülmekten öldüm :D Peki Pk yapiyorlarmı guild alanı felan satıyorlarsa 500 tl verebilirim :D
Novice
12.5
1metre kare arazi alıyorsun ve tüm dünyada geçerli olan ünvana sahip oluyorsun.Güzel iş hemen castle kurarım bir tane Ardıl =)
Ahah çok iyi :D
Peki ölünce lord ünvanı duruyor mu? Bak durmuyorsa hiç girmeyelim bu işe ayrıca castle falan kasmayalım abi keep yeter hem 1metre kare'ye castle nasıl sığdırcaz :S
Novice
12.5
Ölünce oğluna kalır Ardıl kafana takma =) Biz castle alalım odalara böleriz 10bin peşin kalanı taksit satarız. Hep Ali Ağaoğlu mu kazanıcak.
koptum ya :) bende alayım 250 degil 500 tl vereyim hahahaha cift lordluk versinler :D
Sahir. üyesi avatar
ahhahah :D
Bende 5 liraya Lord yapıyorum. Büyük rekabet :)
Calligiato üyesi avatar
2 kalvasa ggler sıkıntı yok.
Sıkıntı yok bizde lorduz zaten :D
brit banka 12 ay taksit imkanı var :asik2
Abi ben de bi sorun var galiba. Ben nie hiçbirşey anlamadım olay nedir. Nerde 250 tl verince lord lady oluyosun castle arsa marsa ne diyosunuz lan :((
afronola : https://www.radikal.com.tr/radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1094750&CategoryID=77

100 liraya kadar düşürmüşler

+ Ay'dan da arsa alabiliyorsun. Üstüne üstlük rus milyarder 5 milyon $ lık arsa almış uzaydan. Bir şirketin ay üzerinde hak iddiaa etmesi garibime geldi.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.