Öncelikle Merhaba,

Netbook almaya karar verdim fakat merak ettiğim bir konu var. Netbookta Ultima Online oynanabiliyormu? Oynayan veya bilen biri cevaplarsa sevinirim.
Oynanmaz :)
Adept
4.3
Oynaniyor. Alisman gerekir ama, özellikle kücük klavye dolayisiyla makrolar vs.
Silindi
Adept
4.3
ben şuan gayet iyi oynuyorum hiç fark etmiyor sadece mouse alman gerekli : )
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar :) laptopumda var ama çok büyük olduğundan dışarı çıktığımda yanımda taşımak istemiyorum.

peki marka olarak samsung düşünüyorum. sizin marka önerilerinizide dinlemek isterim.
asus kullanıyorum memnunum. daha önceden acer kullanmıştım oda iyiydi ama modele göre kıstas yapmak gerekiyor.
evet asusta listemde oda olabilir. zaten makinalar küçük ve atom işlemci kullandığından ısınma gibi bir problemide laptop kadar olmaz bence.

aslında netbookun yanında androidte almak istiyorum. yabancı bir sitede gördüm az önce incecik ve gayet hoş, kullanışlı gözüküyor. fiyatı nette 169$ incelemek isteyen tıklasın
Silindi
Members
0
Bence Samsung. Kendi LAptopum Vaio batarya süresinden hiç memnun değilim ama Eniştemde samsung netbook var 4 saat falan gidiyor şarjı ( Video falan izlesen bile farketmiyor)
bilgi için teşekkürler zamansiz5334 :)
Uygun fiyat ve iyi perfonmans istiyorsan Asus almalısın.Asus'un tek kötü tarafı servisleri Dell kadar iyi değil.Bu benim görüşüm değil.Dışardan okuduğum kadar edindiğim bilgi böyle.Henüz servislik bir sorunum olmadı.Bende Asus'un N61JQ modeli var.Alalı 4-5 ay oldu ve aşırı memnunum.Bilgisayar çalışıyorken adeta uyuyor.Gıkını çıkarmıyor desem yeridir :) Ayrıca Antalya sıcağında bir kaç yerde klimasız ortamda çalıştırdım ve oralardan da çok başarılı sonuçlarla çıktı.Yalnız sol tarafından deli gibi sıcak üflüyor.Heralde üflemesi de üflememsinden iyidir demi :) Bir incele derim.Bütçen uygunsa ve beğenirsen almanı öneririm.

Not : Bu arada hemen hemen aynı özellikdeki Toshiba Asusdan 1000 tl kadar fazla.İlk bakman gerekenler Asus olsun.
Napcan Laptopu al kendine bitane Leveno A600 hem Plazma olarak kullan hemde Pc ;)
Novice
12.5
Netbookta oynandığına (açtığına değil oynandığına) emin misiniz yahu herhangi bir video izlerken bile donma olduğu çok aşikar.
@tedbunndy
bilgi için teşekkürler :) bütçe olarak netbooka fazla para harcamak istemiyorum 500-550 falan. makinada çok fark olmadıkça 600ytl yi aşmıycam. çünkü laptop ve masaüstü bilgisayarım oldukça yüksek performanslı. sadece dışarı çıktığımda bazen yanıma alıcam. hayır laptoplada çıkıyorum ama laptop büyük olduğundan bide çantayla sokak satıcıları gibi gözüküyorum :D ama asus ve samsungu bayağ övüyorlar ikisinden birini alıcam sanırım..

@Rovalge
evet harika bir makina o. geçen teknosada gördüm bitane hdmi girişide vardı. xbox 360, ps3, nintendo wii gibi konsollarıda bağlayabilirsin. (tabii ekranı en büyüğünden almak lazım) ps3, wii yi bilmemde xbox360ı kurdunmu başından kalkamassınız. bildiğiniz gibi artık xbox live da kırıldı. aylık ücreti falanda kalmadı oyunu alıp direk milletle beraber çatara patara oyun oynayabilirsiniz. (konu nerelere geldi :) )

@Mortal
arkadaşlar oynanıyor diyor. gerçi nasıl olsa alıcam ama ultimada çalışırsa iyi olurdu.
Novice
12.5
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-1201pn-blk-eeepc1201pn-intel-atom-n450-1,66-ghz-2048mb-ddr2-250gb-512mb-ion2-12.1-cam-w7st/productdetails.aspx?I_ID=48179

Bende netbooka fazla para vermeni istemem ama sanırım 12.1" ekran ve ion 2 grafik yongası var.İon 2 ile ilgili araştırmalar yap istersen pclabs ve donanimhaberden.Eğer tatmin edici bir performans yakalıyorsa hem ekranı hemde grafik kartı için sanırım bütçeni biraz aşmam mümkünse denemeni tavsiye ederim.
16mb ekran kartı 128mb ram ile ultima oynamış biri olarak kesinlikle kafanı bu soruya takma rahat rahat oynarsın, ama önce bir mouse :) !

Asus ve Samsung'u öneririm, Acer'in da aynı fiyat sekmentinde daha yüksek özellikli modelleri var garanti, servis konularını araştır uygunsa Acer düşün.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.